In de rustige woonwijk Frederiksoord treft u deze ruime, goed onderhouden eengezinswoning met zonnige achtertuin, moderne keuken, moderne badkamer, sfeervolle woonkamer, veel bergruimte en 4 slaapkamers aan. In de nabijheid zijn meerdere speeltuinen en scholen. De winkels, alsmede het centrum van Rijnsburg zijn gemakkelijk te bereiken.

Begane grond:
Entree, hal, garderobe, modern toilet, toegang tot woonkamer. Ruime lichte woonkamer voorzien van vaste kasten onder de trap, de moderne keuken is af te sluiten middels ensuite schuifdeuren. De keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: 5 pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser, koel-/viescombinatie. Vanuit de keuken toegang naar de onderhoudsvriendelijke achtertuin met stenen berging en achterom.

Eerste verdieping:
Overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde. voorslaapkamer met inbouwkasten aan de voorzijde. Ook bevindt de badkamer zich aan de voorzijde. Badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wasbak, tweede toilet en douche.

Tweede verdieping:
Ruime overloop, opstelling CV-Ketel en aansluiting wasmachine, een vierde ruime slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde en een inloopkast aan de voorzijde.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!