Heerlijk rustig en landelijk gelegen 2-onder-1 kap woning met grote schuur (56 m2), riante oprit en achtertuin op het zonnige zuiden. De woning is gelegen aan de Oosteindervaart. Voorzien van een woonkamer met open keuken en drie lichte slaapkamers van een prima formaat. De grote schuur leent zich uitstekend als hobby of praktijk/werk ruimte.

Duinpolderweg: Er is een Planuitwerking in voorbereiding om de Duinpolderweg medio 2024 uit te voeren ten noorden van de Oosteindervaart (de verbinding tussen de A4 en N208). In de periode van 2006-2013 zijn er diverse varianten geweest voor de situering van deze verbindingsweg. Via de website kunt u informatie vinden van de huidige stand van zaken: https://www.noord-holland.nl/Onderwerpen/Verkeer_vervoer/Projecten_Verkeer_en_Vervoer/Duinpolderweg.

Indeling:

Begane grond;
Entree, hal met aan de linkerzijde het toilet, de trapopgang naar de eerste etage en praktische trapkast. Aan het einde van de hal bevindt zich aan de rechterzijde de meterkast en de entree naar de woonkamer met open keuken en bijkeuken. De keuken in landelijke stijl is voorzien van 4-pits gaskooktoestel en oven. In de woonkamer heeft u aan de voorzijde prachtig uitzicht over de vaart en landerijen, aan de achterzijde kijkt u zo naar de ca. 13 meter diepe achtertuin.

Eerste verdieping;
Via de overloop bereikt u de drie slaapkamers en de eenvoudige badkamer op de eerste etage. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich een slaapkamer met inbouwkast en de badkamer met eenvoudig sanitair. Twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd.

Buiten;
Zeer royale voortuin met eigen oprit van circa 11 meter, grote schuur en achtertuin gelegen op het zuiden. De ruime achtertuin heeft een oppervlakte van ongeveer 140 m2 (13m bij 14m), de totale perceeloppervlakte is 390m2. De locatie van deze halfvrijstaande woning is een zeldzaamheid, zo aan de vaart en een zeer vrije, rustige omgeving!

Goed om te weten:
– Rustig en landelijk ligging
– Gelegen aan de Oosteindervaart
– Gelegen aan doodlopende weg
– Grote schuur van 56 m2
– Perceeloppervlakte van 390 m2
– Riante oprit, waar mogelijk meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden
– Geheel voorzien van dubbele beglazing

Verkoper verteld!