Ben jij op zoek naar een originele woning? Eentje die je helemaal naar jouw smaak kunt verbouwen en inrichten? Voor een liefhebber van paarden, de eigen ondernemer zoekend naar een royale schuur aan huis of de verzamelaar van mooie auto’s is dit een geweldige kans! Dit prachtige pand staat aan de Oegstgeesterweg in Rijnsburg. Deze vrijstaande woning is ontzettend bijzonder vanwege de aangebouwde voormalige koeien- en paardenstal met een extra verdieping. Op het volledige perceel zit een woonbestemming, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt de stalinrichting natuurlijk overnemen, maar je kunt dit ook bij het huis betrekken. De locatie is fantastisch, met een klein winkelcentrum op loopafstand, het strand van Katwijk op fietsafstand en uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag op enkele minuten rijden.

Wanneer je binnenkomt in het woongedeelte van dit pand, stap je direct in de hal met een meterkast aan de rechterzijde. De hal is vrij ruim met een aangrenzend separaat toilet. Dit toilet is tussentijds verbouwd en gemoderniseerd. Aan de linkerkant van de hal tref je de woonkamer met gezellige openhaard. Door ramen aan alle zijden van deze vierkante woonkamer is er veel lichtinval. Je kijkt vanuit de woonkamer uit op de achtertuin welke netjes betegeld is en een vrijstaand schuurtje bevat voor extra bergruimte. De keuken is wat verouderd en aan vernieuwing toe. Hierachter zit de bijkeuken met met machineaansluiting. Je bereikt de tuin via de keuken. Via deze achtertuin kun je ook achterom naar de aangebouwde stal.

Op de eerste verdieping van het woonhuis is er een overloop, vier slaapkamers, een badkamer en een balkon. Evenals de keuken en woonkamer beneden zijn deze ruimtes aan wat modernisering toe. De badkamer is tussentijds vernieuwd en netjes betegeld. Met een wastafel, grote spiegel, toilet en douche kom je hier niets tekort. Middels de vlizotrap bereikt u de vliering.

De stal is vroeger gebruikt voor paarden en koeien. Deze gaat aan de zijkant open met twee ruime schuifdeuren en momenteel is de stalindeling nog intact. De eerste verdieping werd gebruikt om hooi te stallen en is gescheiden van de begane grond met een betonnen tussenvloer. Je kunt deze stal natuurlijk volledig naar eigen smaak indelen en verbouwen. Je kunt het bestemmingsplan opvragen bij de makelaar voor meer informatie hierover.

Bijzonderheden:
– Kavelgrootte 380 meter
– Grootte woonhuis ca. 100m2
– Grootte schuur begane grond; ca. 136 m2, 1e verdieping vanaf 1,50 ca. 96m2
– Woonbestemming op het perceel
– De woning dient gemoderniseerd te worden maar verkeerd in een goede staat
– Oplevering in overleg
– Projectnotaris Verhees Notarissen
– In verband met verkoop vanuit nalatenschap worden er meerdere exoneratieclausles opgenomen.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!