Vrijstaande jaren dertig woning!

Gelegen aan de autoluwe Oegstgeesterweg in Rijnsburg, op loopafstand van winkels, treft u deze bijzonder charmante vrijstaande woning aan. Een woning met veel lichtinval, groot perceel, altijd zon en vrij uitzicht aan de achterzijde. Veel authentieke elementen zijn zichtbaar zoals glas-in-lood ramen, fraaie balken, hoge plafonds en nog veel meer. Een must see!

Rijnsburg ligt centraal ten opzichte van de uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag. Tevens heeft Rijnsburg een goede busverbinding naar de kustplaatsen Katwijk en Noordwijk alsmede Leiden. Rijnsburg beschikt over twee centrums met voldoende winkelaanbod.

Indeling:
Voortuin, entree, ruime hal met hoge plafonds, glas-in-lood, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping met trapkast en toilet. Toegang tot de ruime en sfeervolle woonkamer met erker aan de voorzijde, glas-in-lood, open haard, plafond van bijna 3 meter hoog, open woonkeuken, open slaande deuren naar de achtertuin en een parketvloer. In keuken is tevens de opstelplaats van de cv-ketel alsmede de aansluiting voor de wasmachine en droger.

De achtertuin is royaal van omvang, zonnig en vrij gelegen op het Zuiden. Tevens beschikt de tuin over een schuur met elektra en een overkapping.

1e verdieping:
Overloop met dakraam, achterslaapkamer over de volledige breedte met vaste kast en toegang tot het dakterras, 2 ruime voorslaapkamers. Centrale badkamer met ligbad voorzien van douchergarnituur, 2e toilet, wastafel en dakraam.

Ruime bergzolder.

Bijzonderheden:
– oplevering in overleg
– volledig voorzien van dubbelglas
– deels voorzien van dakisolatie

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!