Noordeinde 9 Rijnsburg

Nabij het centrum van Rijnsburg staat een bijzonder, vrijstaand pand te koop. Hoewel dit vroeger twee aparte woningen waren, is dit momenteel samengevoegd. Dit is een geweldige kans voor beleggers die het pand weer als twee aparte woningen wil gebruiken, of voor een groot gezin die graag in het centrum willen wonen. Met ruim tweehonderd vierkante meter woonoppervlak, een uitbouw aan de achterzijde en een riante tuin van 25 meter diep komt je nooit ruimte tekort! Deze woning ligt in het centrum van Rijnsburg, wat betekent dat de dagelijkse boodschappen te voet gedaan kunnen worden. Daarnaast kun je fietsend naar het strand van Katwijk aan Zee en is de uitvalsweg A44 binnen enkele minuten bereikt. Via deze snelweg kun je snel naar grote steden als Den Haag of Amsterdam.

De indeling is als volgt. Er zijn twee hallen aan beide zijden van deze woning. De hal aan de linkerzijde bevat een vaste kast en meterkast. De hal aan de rechterzijde bevat een trapkast en separaat toilet met fontein. De sfeervolle woonkamer in het midden van de woning bevat een erker aan de voorzijde en een gezellige openhaard. De keuken bevindt zich aan de rechter achterzijde en hierachter is nog een serre met schuifpui. Via deze keuken heb je tevens toegang tot de tuin. Via de woonkamer kun je de tweede keuken bereiken, waar ook een wasmachine aansluiting aanwezig is.

De achtertuin is ontzettend ruim, 28 meter diep en vooral heel groen. Middels meerdere paden kun je de tuin doorlopen. Aan de achterzijde staat er nog een kas welke perfect is voor bewoners met groene vingers.

Op de eerste verdieping zijn er vijf slaapkamers, twee badkamers, een centrale overloop in het midden van het pand en twee balkons aan de achterzijde. De grootste badkamer aan de rechterzijde van het huis bevat een ligbad, toilet en wastafel. Hier is tevens een deur welke grenst aan een balkon. De andere badkamer aan de linkerzijde bevat een toilet, wastafel en doucheruimte. De voorslaapkamer aan de linkerzijde bevat een extra wastafel en de achter slaapkamer aan dezelfde zijde bevat twee vaste kasten en geeft toegang tot het tweede balkon.

Bijzonderheden:
– Geweldig vrijstaand en ruim object voor beleggers
– Twee aparte woningen van te maken
– Grote achtertuin, 28 meter diep
– Gelegen in het centrum van Rijnsburg
– Verkoop vanuit nalatenschap, meerdere exoneratieclausules van toepassing
– Oplevering in overleg

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!