Een waanzinnig leuke, authentieke 2-onder-1 kap woning, op een prachtige locatie tussen Noordwijk binnen en Noordwijk zee. Daarnaast zit u aan de achterkant met een grote tuin aan de bollenvelden. Het betreft hier een uniek project waar u met de juiste aandacht en energie een droomhuis van kunt maken.

Doordat deze woning op de grens staat is alles goed bereikbaar. Het zwembad zit in het verlengde van de straat. Bent u opzoek naar een verrassend leuke woning met vakantiegevoel, strand en de winkels om de hoek en heeft u zin in een nieuw project met veel potentie? Deze woning is dan zeker een bezichtiging waard.

Indeling:

U betreedt de woning via de hal met meterkast, trapopgang, toegang tot de woonkamer, badkamer. In de woonkamer bevindt zich nog de karakteristieke kamer en suitedeuren waardoor de ruimte wordt verdeeld in voorkamer en achterkamer. Aan de achterzijde zit een aanbouw. De aanbouw en de open keuken zitten in de achterkamer waarmee u optimaal kunt genieten van het uitzicht over de tuin (zuidwesten) door de openslaande deuren.

Op dit moment zit er een extra badkamer (douche, wastafel en toilet) op de begane grond, welke natuurlijk ook anders gebruikt kan worden, waardoor er meer ruimte gecreëerd kan worden in de leefruimte beneden. Met deze woning is een hoop mogelijk, laat u creativiteit de vrije loop.

1e Etage: met een prachtige bordestrap komt u op de centrale overloop met uitzicht over de bollenvelden geeft toegang tot 3 slaapkamers, bergkast, badruimte (met cv-opstelling) en luik tot vliering. Deze verdieping kan naar

Naast een grote achtertuin heeft u ook een heerlijke voortuin waarmee u net iets naar achterligt van de weg en daarmee veel privacy ervaart. Tevens kunt u ook achterom naar de tuin.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Verkoper verteld!