Deze 7 meter brede (hart-op-hart) eengezinswoning ligt aan een waterpartij, heeft een aangebouwde stenen berging, ruim voldoende parkeergelegenheid, zonnige achtertuin van 10 meter diep (uitlopend naar 11 meter breed) en een 17 M2 groot dakterras op het Zuidwesten. Op loopafstand van winkels, scholen en andere faciliteiten. Centrale ligging: Nabij Rijksweg A-44 (Amsterdam-Den Haag) en openbaar vervoer (NS-station).

Indeling:
Berging aan de voorzijde van de woning, entree, meterkast, toilet, ruime hal, trapopgang met trapkast in de woonkamer. Breed uitlopende en tuingerichte lichte woonkamer met een open keuken aan de voorzijde. Diepe en zonnige achtertuin aan waterpartij.

1e verdieping:
Overloop, ruime slaapkamer aan de achterzijde, naastgelegen 2e slaapkamer, ruime voorslaapkamer en naastgelegen badkamer met inloopdouche, 2e toilet en aansluiting wasmachine.

2e verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping alwaar de opstelling van de cv-ketel (2018) is gesitueerd. Deze ruime kamer is nog geheel naar wens in te delen. U kunt gebruikmaken van het ruime en zonnige balkon.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!