Wonen in een gezellige eengezinswoning op 5 minuten lopen van het strand van Katwijk aan Zee? Deze woning kan wat modernisering gebruiken, maar dan heb je ook wat! De mogelijkheden met dit bijna 20 meter lange pand zijn eindeloos. Daarnaast is het levensloopbestendig, vanwege de badkamer en een slaapkamer op de begane grond.

De entree aan de voorzijde is gelegen aan een nette en rustige straat met parkeergelegenheid voor de deur. Aan de voorzijde is de woning voorzien van elektrische rolluiken alsmede de woonkamer aan de achterzijde en de slaapkamer beneden. De woonkamer heeft een lichte en net afgewerkte laminaatvloer en is heerlijk ruim met ramen aan zowel de voor en achterzijde. Met een hal, welke toegang biedt tot de kelder en waar u tevens de opstelling aantreft van de moderne cv-ketel, wordt de woonkamer van de keuken gescheiden. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, oven, 5-pits gaskookplaat en veel werkruimte. Je kunt vanuit de keuken ook uitkijken op de verrassend ruime en zonnige binnentuin. Deze heeft een eigen achterom en biedt genoeg ruimte om lekker in de zon te genieten.

Achter de keuken is er een bijkeuken die nog ruimer is dan de keuken zelf. Gebruik dit als opslag, betrek deze ruimte bij de keuken zelf of gebruik dit als extra hobbyruimte. Een extra voordeel aan deze woning is dat de badkamer en een slaapkamer op de begane grond te vinden zijn. Zo maakt het dat deze woning ook ontzettend geschikt is voor minder validen of ouderen. Het is ook mogelijk dit gedeelte als zomerhuis te gebruiken. De badkamer bevindt zich achter de bijkeuken en is uitgerust met een ruim ligbad, toilet, grote spiegel, ruim wastafelmeubel met twee wastafels, designradiator en doucheruimte met regendouchekop. U vindt hier tevens de aansluiting voor de wasmachine.

Op de eerste verdieping is er een ruime overloop, 3 grote slaapkamers, een extra doucheruimte en nog een separaat toilet. Alle drie de slaapkamers beschikken over een wastafel en twee slaapkamers hebben inbouwkasten. Middels een vlizotrap bereikt u de bergvliering.

Kortom, met wat opknapwerk kun je deze ontzettend gunstig gelegen woning omtoveren tot een waar paleis aan de kust!

Bijzonderheden:
– Kelder
– Slaapkamer en badkamer op de begane grond
– zonnige tuin
– zonnescherm aan de achterzijde
– veel ruimte
– dient gemoderniseerd te worden
– grotendeels voorzien van dubbelglas
– in verband met verkoop uit nalatenschap meerdere exoneratieclausules van toepassing.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!