Gelegen aan de rand van het centrum treft u deze sfeervolle en karakteristieke HOEK-eengezinswoning aan. Een keurig gemoderniseerde en goed onderhouden woning. Traditioneel gebouwd met sfeervolle elementen in het metselwerk, open

Indeling:
Entree, hal met meterkast, garderoberuimte, toegang tot de woonkamer, type doorzon. Een lichte en sfeervolle ruimte met grote raampartijen, sfeervolle hardhouten vloer, hoge plafonds, open trap naar de 1e verdieping en fraaie open keuken aan de achterzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, losse koelkast, vaatwasser en een vaste kast met aansluiting voor de wasmachine. Door een extra lichtkoepel in de keuken is er extra veel lichtinval. De woonkamer beschikt verder over openslaande deuren naar de achtertuin. Moderne badkamer aan de achterzijde van woning welke is voorzien van een fraai meubel met waskom, vrijhangend toilet met inbouwreservoir en inloopdouche.

1e verdieping:
Overloop met schuifkastenwand, separate ruimte alwaar opstelling cv-ketel, ruime voor- en achterslaapkamer voorzien van een vaste kast. De 1e verdieping is afgewerkt met een nette laminaat vloer.

Bijzonderheden:
De begane grond vloer is in 2010 vervangen door een betonnen vloer en de platte daken (van de uitbouw) is in 2002 vernieuwd. De goot aan de kant van nummer 107 is vernieuwd in 2009.

Oplevering in overleg

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!