U BENT VAN HARTE WELKOM OP WOENSDAG 19 DECEMBER OP AFSPRAAK OF OP ZATERDAG 22 DECEMBER TUSSEN 10.00 EN 12.00 UUR OP AFSPRAAK

In de rustige woonwijk Frederiksoord treft u deze ruime, goed onderhouden eengezinswoning met zonnige achtertuin, moderne keuken, moderne badkamer, sfeervolle woonkamer, veel bergruimte en 4 slaapkamers aan. in de nabijheid zijn meerdere speeltuinen en scholen. De winkels, alsmede het centrum van Rijnsburg zijn gemakkelijk te bereiken. Verder is deze woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen.

Rijnsburg ligt centraal ten opzichte van de uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag. Tevens heeft Rijnsburg een goede busverbinding naar de kustplaatsen Katwijk en Noordwijk alsmede Leiden. Rijnsburg beschikt over twee centrums met voldoende winkelaanbod.

Indeling:
Voortuin, toegang tot de inpandige berging met toegang tot de woonkamer. De berging kunt u gemakkelijk bij de woonkamer betrekken. Entree, hal met modern toilet, moderne open keuken aan de voorzijde voorzien van een koel/vriescombinatie, combi magnetron, oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en kastruimte. Open trap naar de 1e verdieping. Sfeervolle en tuingerichte woonkamer met kunststof pui en openslaande deuren naar de achtertuin. De achtertuin is zonnig gelegen, keurig aangelegd en beschikt over een houten berging en achterom. De woonkamer is afgewerkt met een fraaie vloer alsmede spots in het plafond.

1e verdieping:
Overloop met aparte kast voor aansluiting wasmachine en droger, moderne badkamer aan de voorzijde welke beschikt over een dakraam, tweede vrijhangend toilet met inbouwreservoir, ruime douche, wastafel in meubel en spots. Achterslaapkamer over de volledige breedte. Deze kamer kunt u gemakkelijk opdelen in twee ruime slaapkamers. Ruime voorslaapkamer met inloopkast. Deze verdieping is afgewerkt met een laminaat vloer en kunststof kozijnen met uitzondering van het dakvenster bij de badkamer.

2e verdieping:
Overloop met bergruimte, opstelling cv-ketel, 2 slaapkamers welke beiden zijn voorzien van een dakvenster.

Bijzonderheden:
– Plafond woonkamer december 2018 gewit
– Wanden 1e verdieping december 2018 gewit
– Deuren 2e verdieping december 2018 vernieuwd
– Oplevering ca. maart/april 2019

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!