Deze verrassend ruime en goed onderhouden hoekwoning aan de Mendeldreef 321 met 3 ruime slaapkamers, fraaie badkamer en zolder (naar eigen wens in te delen), komt in de verkoop. Deze gezinswoning is gelegen aan de Mendeldreef 321 te Lisse, in de rustige woonwijk “De Blinkerd” met op 10 minuten loopafstand van het gezellig centrum van Lisse met al haar voorzieningen. Daarnaast is er een groot aanbod aan speelvelden in de nabije omgeving waar de kinderen zich volledig kunnen uitleven.

Kortom een fijne gezinswoning met zeer kindvriendelijke ligging. Nieuwgierig geworden?! Bel ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak!

De hoekwoning is v.v. een fijne lichte woonkamer met aan de achterzijde van de woning grote raampartijen en toegang tot de tuin. De keuken is direct vanuit de woonkamer te bereiken en is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van diverse inbouwapparatuur en uitzicht over de speelvelden voor de kinderen.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, 2e toilet, wasbak en douche. Alle kamers zijn v.v. grote raampartijen waardoor er voldoende lichtinval aanwezig is.

De 2e verdieping is via een vaste trap te bereiken en is nog volledig naar eigen wens en smaak in te richten (bijv. 4e slaapkamer). Deze ruimte beschikt momenteel over een wasmachineaansluiting, cv installatie en dakraam.

De zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin is heerlijk ruim van formaat en gelegen op het noordwesten. De tuin is bereikbaar vanuit de woning/woonkamer, via de poortdeur aan de voorzijde van de woning en via de poortdeur aan de achterzijde van de tuin. Tevens beschikt de tuin over een stenen berging v.v. elektra en buitenkraan.

Indeling:
Onderhoudsvrije voortuin, entree v.v. toilet, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot woonkamer/keuken. Woonkamer met grote raampartijen en deur naar de tuin aan de achterzijde en aangrenzende ruime keuken v.v. diverse inbouwapparatuur o.a. 4-pitsgasfornuis, spoelbak, vaatwasser, koelkast en oven aan de voorzijde van de woning.

Op de 1e verdieping vinden we een ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de 2e verdieping. De badkamer is v.v. ligbad, douche, wasbak en 2e toilet.

De 2e verdieping is nog vrij om naar eigen wens in te richten, bijv. het realiseren van een 4e slaapkamer. Momenteel beschikt deze ruimte over een CV installatie (2012), wasmachineaansluiting en dakraam.

Kenmerken:
• Verrassend ruime gezinswoning in kindvriendelijke omgeving.
• Goed onderhouden; Binnen schilderwerk 2015; Buiten schilderwerk 2016; Volledig v.v. dubbelglas
• Woonkamer v.v. grote raampartijen en toegang tot ruime tuin
• 3 ruime slaapkamers en moderne badkamer
• Zolder geheel naar eigen wens in te delen (4e slaapkamer)
• Zonnige tuin v.v. stenen berging met elektra en buitenkraan.
• Groot aanbod aan speelvelden voor de kinderen.

Verkoper verteld!