In de kindvriendelijke wijk “Poelgeest” gelegen, royaal en stijlvol herenhuis met 4 ruime slaapkamers, een gezellige woonkeuken en aan de voorzijde parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto’s. De achtertuin ligt idyllisch aan het water met een steiger en uitzicht op het groen.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal en garderobe, toilet, meterkast en toegang tot woonkamer. Lichte woonkamer voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin en een extra tuindeur. De halfopen woonkeuken is aan de voorzijde gesitueerd en staat in een praktische hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en Amerikaanse koelkast. De voortuin (Zuid) is eveneens bereikbaar vanuit de keuken en heeft een heerlijk terras om te genieten van het voor/najaars zonnetje en biedt ruimte voor het parkeren van 2 auto’s. De achtertuin (Noord) ligt aan het water met steiger en heeft uitzicht op het groen, ondanks de ligging is er voldoende zon in de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde welke allebei voorzien zijn van een Frans balkon, voorslaapkamer met Frans balkon, airco en rolluik. Ruime badkamer aan de voorzijde eveneens met een Frans balkon en voorzien van ligbad, douche, tweede toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Overloop, met aan de voorzijde bergruimte met opstelling WTW en wasmachine en vierde slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel.

Bijzonderheden:
– De woning is voorzien van 15 zonnepanelen.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!