In het centrum van Valkenburg komt er een ontzettend bijzondere woning vrij, met veel ruimte en een bijzonder karakter. Vanaf de buitenkant zou je het misschien niet zeggen, maar deze woning heeft zo ontzettend veel mogelijkheden met een totale oppervlakte van bijna 200 m². Aan de voorzijde van de woning ziet u twee voordeuren., één is voor de woning en één is voor het atelier welke aan de woning vast zit. IN het verleden waren deze ruimtes inpandig met elkaar verbonden, dit is tevens weer gemakkelijk terug te brengen. U kunt u hier dus gemakkelijk heel veel woonruimte van maken of een kantoor of praktijk aan huis. Daarom is de binnenkant zeker een bezichtiging waard!

Niet alleen ligt deze woning in het centrum van Valkenburg, je kunt werkelijk alle kanten op met deze locatie. Binnen enkele minuten fiets je naar het Valkenburgse Meer, bereik je met de auto uitvalswegen als de N206 en A44, of kun je in de zomer met een kwartiertje op het strand van Katwijk zitten!

Bij binnenkomst in de hal heeft u toegang tot de 1e verdieping en de sfeervolle woonkamer met een open keuken aan de achterzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouw waaronder een gaskookplaat, oven, magnetron en veel kast- en werkruimte. Achter de keuken (tussen de achterdeur naar de tuin en berging) zit een aansluiting voor de wasmachine. Achter de keuken zit nog een grote bergruimte, waar je ook zelf een invulling aan kunt geven. Je hoeft deze natuurlijk niet als berging te gebruiken. Naast deze berging heb je een ruime tuin in geometrische vormen, wat betekent dat je een aantal leuke en knusse hoekjes kunt creëren.

Via de tuin heeft u eveneens toegang tot het atelier. Deze ruimt wordt verwarmd en gekoeld middels een airco (2017) en beschikt over veel raampartijen alsmede een kleine keukenblok. De ruimte heeft een eigen voordeur wat betekent dat er praktische fiscale voordelen kunnen zijn indien u een eigen onderneming heeft. U kunt de ruimte ook bij uw woning trekken of hier een aparte unit maken voor bijvoorbeeld een ouder- en of kind.

Op de eerste verdieping heb je, net als de begane grond, ontzettend veel ruimte. Er zijn hier wel 5 slaapkamers met mooie dakkapellen in vrijwel elke kamer. Dit zorgt niet alleen voor meer loopruimte, maar ook voor veel licht. Daarnaast beschikken meerdere kamers over inbouwkasten. Hier is ook een bergruimte aanwezig waar je de cv-ketel vindt. De badkamer is ook op de eerste verdieping, met een douche, ruim luxe hoekbad, toilet en wastafelmeubel.

Op de tweede verdieping heb je nog een speelse slaapkamer met in het puntdak een dakvenster. Een ontzettend gezellige ruimte die je heel knus aan kunt kleden. Hier is ook nog een fonteintje aangesloten.

Bijzonderheden:
– Oplevering in overleg
– Fraaie eengezinswoning met riante praktijkruimte aan huis voorzien van een eigen voordeur
– Volop mogelijkheden zoals vergroten woning, kangoeroe wonen, kantoor aan huis etc.
– Veel ruimte in de basis, ca. 230 m grond
– Centrum, strand, meer en uitvalswegen op enkele minuten afstand

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!