In de buurt van de Hoge Mors te Leiden staat er een prachtig modern appartement te koop. Dit appartement ligt in een rustige buurt aan de grens van vele weilanden. De locatie is top; zowel Leiden als Wassenaar en Voorburg zijn makkelijk en snel te bereiken. Met diverse winkels en supermarkten op vijf minuten fietsen afstand zijn alle dagelijkse benodigdheden binnen handbereik. Daarnaast bereik je binnen enkele minuten de uitvalsweg A44, dus het strand maar ook de grote steden zijn al snel dichtbij. Deze woning is zowel voor starters geschikt als voor ouderen die gelijkvloers willen wonen.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Naast de voordeur vind je een installatieruimte met de meterkast. De indeling is als volgt. Bij binnenkomst zijn er aan de rechterzijde (de voorzijde van de woning) direct twee slaapkamers, waarvan één beschikt over een vaste kast. Aan de linkerzijde van de hal is er een vaste kast en een toiletruimte met vrij hangend toilet en fontein. Hier direct tegenover is de badkamer, welke in 2017 volledig vernieuwd is. Deze heeft een luxe en moderne uitstraling en is voorzien van een inloopdouche en een wastafel in meubel. Het separate toilet en de badkamer zijn in dezelfde stijl afgewerkt.

In de gehele woning ligt een fraaie, lichtbruine laminaatvloer. De woonkamer is zeer ruim en licht. Door middel van een schuifpui kun je het balkon bereiken. Het balkon ligt op het zuidwesten en kijkt uit op de weilanden, wat natuurlijk een ontzettend groene en rustgevende sfeer geeft. De open keuken heeft een moderne uitstraling en staat in een L-opstelling. Deze bevat diverse inbouwapparatuur, zoals een combioven, vaatwasser, afzuigkap, gootsteen en een 4-pits gaskookplaat. In de afgesloten bijkeuken kun je een koelkast en vriezer kwijt. Tevens is hier ook een wasmachine aansluiting, zodat je hier ook gemakkelijk je wasapparatuur kwijt kunt.

Bijzonderheden:
– Maandelijkse VvE-bijdrage €142,-
– Stookkosten €67 p/m
– Balkon op zuidwesten
– Keuken en badkamer in 2017 vernieuwd
– Groene omgeving

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!