2-kamer appartement gelegen op de tiende verdieping en op steenworp afstand van het winkelcentrum “De Lange Voort” met schitterend vrij uitzicht over Oegstgeest. Het appartement heeft ca 45 m² woongenot, een heerlijk balkon waar u kunt genieten van het uitzicht.

Centrale ligging bij een compleet winkelaanbod, de gezellige markt op dinsdag en diverse horecagelegenheden. Gunstige ligging ten opzichte van sportaccommodaties, diverse (internationale) scholen, parken en het centrum van Leiden. Tevens centraal gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en Centraal Station Leiden en uitvalswegen richting Den Haag en Amsterdam (A44/A4).

Entree begane grond
Royale ontvangsthal met brievenbussen en bellentableau. Via de (dubbele) lift en trappenhuis is de tiende verdieping bereikbaar.

Entree appartement; hal; moderne badkamer (2010) met vrijhangend toilet, wastafel en douche in cabine en wasmachine aansluiting (bovenlader); royale slaapkamer (ca. 3,60 x 3,60) met kunststof draai-kiep kozijnen ; ruime woonkamer (ca. 5,00 x 4,20) met toegang naar het balkon/loggia met weids uitzicht. Lichte keuken in L-opstelling met inbouwapparatuur zoals: elektrische kookplaat, ikoelkast en wasemkap.

De servicekosten bedragen ± €206,- per maand (inclusief ca 80€ voorschot stookkosten en water).

In het complex is een huismeester aanwezig.

Verkoper verteld!