Starters opgelet!

Gelegen in het centrum van Valkenburg treft u deze charmante en goed onderhouden eengezinswoning aan met 3 slaapkamers en een grote zolder die als slaapkamer is te gebruiken. Als starter op zoek naar een betaalbare eengezinswoning waar u zonder enige moeite in kunt? Wij zien u graag bij de Lange Commandeursstraat 2 in Valkenburg!

De Lange Commandeursstraat in Valkenburg is een sfeervolle karakteristieke straat in het centrum van Valkenburg. Alles is op loopafstand! Ook de uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag zijn gemakkelijk aan te raken alsmede het strand van Katwijk en Wassenaar alsmede de binnenstad van Leiden. De verbinding met het openbaar vervoer is prima.

De indeling van de woning is als volgt. Entree, hal met toilet, trapopgang naar de 1e verdieping met trap/- garderobekast, toegang tot de sfeervolle woonkamer met grote raampartijen voor een lichte indruk. De open woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, boiler en een verlaagd plafond met spots. Toegang tot de bijkeuken waarvandaan u de tuin/plaats betreedt. Daar kunt u gebruikmaken van een stenen berging en een achterom. De begane grond is afgewerkt met een houten vloer.

1e verdieping:
Overloop met vaste opbergkast, twee achterslaapkamers welke beiden voorzien zijn van een dakkapel. Ruime slaapkamer aan de voorzijde met naastgelegen moderne badkamer waar u gebruik kunt maken van een ligbad met douche garnituur, 2e toilet en een wastafel.

2e verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping welke beschikt over een dakraam, hier is tevens de opstelling van de cv-ketel gesitueerd. Deze ruimte is prima bruikbaar als extra slaapkamer.

Bijzonderheden:
Oplevering in overleg, ca. april 2019

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De zolder (5m2) kan gezien worden als overige inpandige ruimte.

Verkoper verteld!