In een rustige woonomgeving gelegen treft u deze potentie volle HOEK-eengezinswoning aan met garage! Op een perceel van maar liefst 157m2 kunt u deze woning volledig naar eigen wens opknappen.

Rondom de woning is er veel speelruimte voor kinderen en de auto parkeert u voor de deur. Winkels zijn aan de rand van de wijk te vinden. En de basisscholen bevinden zich op loopafstand van het huis.

Indeling:
Zij-entree, hal met meterkast, vaste trap naar de 1e verdieping met trapkast en toilet voorzien van fontein. Toegang tot de dichte keuken met diverse inbouwapparatuur en aansluiting wasmachine. Vanaf de keuken heeft u toegang tot de tuin. De ruime en lichte woonkamer is voorzien van een erker aan de voorzijde en grote raampartijen. Eveneens is de achtertuin vanuit de woonkamer te betreden. De beschutte achtertuin biedt toegang tot de garage met elektra.

1e verdieping:
Overloop, twee ruime achterslaapkamers waarvan 1 kamer met vaste kastenwand. Ruime voorslaapkamer welke eveneens is voorzien van een vaste kastenwand en toegang heeft tot het balkon. Naastgelegen badkamer met ligbad en dubbele wastafel.

2e verdieping:
Vaste trap naar de 2e verdieping. Ruime zolderverdieping met volop mogelijkheden. Opstelplaats van de cv-ketel (Nefit 2013).

Bijzonderheden:
– De woning dient gemoderniseerd te worden
– Oplevering na 1-1-2019

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!