Op zoek naar een appartement met vrij uitzicht, veel licht en zonder enige moeite te betrekken? Dit appartement is dan zeker de moeite waard! Modern qua afwerking, betaalbaar en binnen het project De Bloem kunt u gebruikmaken van de Wellnes ( verplicht ca. € 17,- per maand). De Welnes beschikt over een zwembad, Finse sauna, Turks Stoombad en een sportschool.

Het appartement bevindt zich op loopafstand van winkelvoorzieningen waaronder een supermarkt, bakker, slager en slijterij. Het centrum van Rijnsburg is tevens op loopafstand en in 10 minuten fietsen bevindt u zich op het strand van Katwijk. De uitvalswegen richting Den Haag en Amsterdam zijn op slechts enkele minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond, bellen tableau, toegang tot de lift.

4e verdieping:
Het appartement is gelegen aan het einde van een korte galerij welke u kunt gebruiken als extra buitenruimte. Vanaf hier heeft u vrij uitzicht. Aan deze zijde is tevens de slaapkamer gesitueerd. Ruime entree in het appartement, toegang tot de ruime en lichte slaapkamer aan de voorzijde met inloopkast. Separaat modern toilet met inbouwreservoir. Was-/bergruimte alwaar tevens opstelling warmte terugwininstallatie voor een energiezuinig huis. Modern badkamer met inloopdouche en wastafel in meubel en volledige moderne betegeling. De sfeervolle woonkamer is ruim van opzet, licht door de gunstige ligging en voorzien van een moderne open keuken welke beschikt over een combi oven, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, onder- en bovenkasten. Middels openslaande deuren toegang tot het balkon met eveneens vrij uitzicht. Opvallend aan dit appartement is dat u de aan beide kanten vrij weg kijkt, er veel natuurlijk daglicht heeft alsmede veel privacy.

Bijzonderheden:
– Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van ca € 183,-
– Duurzaam warmte systeem met een maandelijkse bijdrage van ca. € 77,- U hoeft hiernaast niet meer betalen voor warmte en tevens blijft hierdoor uw energierekening laag!
– Oplevering in overleg
-Toegang tot de Wellnes (verplicht ca. € 17,- per maand)

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!