Riante en uitgebouwde 2-onder-1-kap-woning met eigen praktijkruimte, parkeren op eigen terrein en veel woonruimte. Deze keurig onderhouden woning is gelegen is de populaire wijk “Hoogh Teylingen”, op loopafstand van het Centraal Station. In de ruime achtertuin is er gedurende de hele dag wel een plek in de zon te vinden. Laat u verrassen door de ruimte, grote raampartijen en voorzieningen zoals een zonneboiler. Al met al is zeker de moeite van een bezichtiging waard!

Voorhout is centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag. Ook kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer en het NS-station.

Indeling:
Ruime en lichte entree, meterkast, toilet met fontein, trapopgang met trapkast. Glazen schuifdeur naar de riante en lichte woonkamer met aanbouw aan de achterzijde. Fraai verwerkt in de aanbouw is een lichtkoepel voor extra licht. Tevens beschikt de woonkamer over een gashaard. Overige verwarming gaat via een convectorput en de radiatoren. De vloer is afgewerkt met een massief eikenhoutenvloer. De glazen pui aan de achterzijde geeft een fraaie doorkijk naar de zonnige achtertuin. Aan de voorzijde beschikt de woning over een open woonkeuken met kookeiland inclusief inductiekookplaat en alle relevante voorzieningen, losstaand meubel voorzien van koelkast, oven en extra kastruimte. Tevens is er een breed aanrechtblad met vaatwasser, gootsteen met close-in boiler en veel kastruimte. Middels een glazen schuifdeur betreedt u de lichte praktijkruimte met dakraam en toegang tot de tuin. Via de hal heeft u toegang tot het toilet met fontein, de berging met aansluiting voor de wasmachine en droger. Aan de voorzijde heeft de praktijkruimte een eigen entree.

1e verdieping:
Ruime overloop met toilet voorzien van fontein, slaapkamer over de volledige breedte aan de voorzijde. Centrale badkamer met douche in cabine, ligbad en wastafel met meubel. Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde. De 1e verdieping is afgewerkt met een nette laminaat vloer.

2e verdieping;
Overloop met dakraam en bergruimte. 2e badkamer met douche, wastafel en vaste kast alwaar opstelling cv-ketel, zonneboiler en wasmachine aansluiting. 4e ruime slaapkamer welke is voorzien van een dakkapel.
De 2e verdieping is afgewerkt met een nette laminaat vloer.

Bijzonderheden:
– Praktijkruimte met eigen toilet en entree (totaal dus 3 wc’s in de woning)
– Parkeren op eigen terrein (twee auto’s)

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!