Dit 3-kamer appartement treffen wij in een kleinschalig appartementencomplex met afgesloten parkeerplein midden in het centrum van Lisse. Binnen zijn er o.a. 2 ruime slaapkamers, een open keuken en een lichte woonkamer. De ligging is zeer gunstig direct in het centrum, nabij diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer. De winkels en supermarkten liggen hier daadwerkelijk om de hoek, net als de apotheek en huisartsenpost. Aan de achterzijde een goed formaat balkon op het oosten en aan voorzijde een klein balkon met ruim uitzicht over de omgeving.

Het appartement is aan de voorzijde v.v. dubbel glas, is gelegen op de derde etage in een goed onderhouden appartementencomplex met liftinstallatie en een eigen afgesloten parkeerterrein. Fietsenberging met elektra-aansluiting is op de begane grond aanwezig. Het appartement is enigszins gedateerd maar wel in goede staat. Perfect voor degene die graag een eigen draai aan de woning wil geven.

Indeling:

Complex
Entree via beveiligd hoofdentree met lift, brievenbussen en toegang tot de bergingen. Bij dit appartement hoort ook een berging.

Appartement 3e etage
Entree appartement, hal met toegang tot de 2 slaapkamers, de afgesloten was-/stookruimte met boiler, MK, toilet en toegang tot de royale en lichte woonkamer aan de voorzijde met balkon en ruim uitzicht. Open keuken v.v. koelkast, 4-pits elektrische kookplaat. De slaapkamers liggen aan de achterzijde van het appartement. De ouderslaapkamer met aangelegen badkamer met ligbad en wastafel heeft ook toegang tot het brede zonnige balkon aan achterzijde.

Bijzonderheden:
• 3-kamer appartement met ruim uitzicht;
• Parkeerplaats op het achtergelegen afgesloten terrein;
• Lift in complex aanwezig;
• Op loopafstand van het winkelcentrum en het Keukenhof.

Verkoper verteld!