Op één van de mooiste plekjes gelegen in Katwijk treft u dit zeer net afgewerkt 3-kamer appartement met een vernieuwde badkamer, een bijbehorende garage, soutterain, aparte berging met toilet en aansluiting voor de wasmachine en droger. Tevens beschikt de woning over een eigen “tuintje” aan de achterzijde. U kunt hier tevens parkeren. Altijd plek dus! Op struikelafstand bevindt u zich in het winkelcentrum aan het Bosplein.

Indeling:
Begane grond:
Bellentableau, toegang tot het trappenhuis.

Onderbouw:
Toegang tot het souterrain van respectievelijk 15m2, garage van respectievelijke 17m2 en een naastgelegen extra ruimte met een aansluiting voor de wasmachine en droger. Het souterrain en de garage zijn gescheiden middels een hal.

2e verdieping:
Entree, ruime hal met toilet, nieuwe moderne badkamer voorzien van douche en wastafel. Dichte keuken aan de achterzijde met breed balkon. De nette keuken is van alle gemakken voorzien. Voldoende kastruimte, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron en een koelkast. Aan de buitenzijde is de woning voorzien van screens. De twee slaapkamers bevinden zich tevens aan de achterzijde van de woning en hebben beiden toegang tot het balkon.

De royale woonkamer is gelegen aan de voorzijde met vrij uitzicht richting het park. Ook aan deze kunt u gebruikmaken van een balkon. De balkon is recent voorzien van nieuwe betegeling. De woonkamer bestond voorheen uit 2 kamer. Nu is het ideaal te gebruiken als woon- en eetgedeelte. Verder heeft u een vaste kast met toegang tot de ruime vliering.

Bijzonderheden:
– gelegen op 2e verdieping
– inpandige garage, grote berging en ruime kamer (souterrain 37 m2)
– mogelijkheid om souterrain te verhuren
– eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het complex
– op loopafstand van winkelcentrum Bosplein
– vrij uitzicht over park
– servicekosten: € 75,- per maand.
– oplevering in overleg

Verkoper verteld!