BIEDEN VANAF € 225.000,-

Een ruim 4-kamer appartement op de 5e etage van een appartementencomplex met lift en eigen berging in de onderbouw. Voorzien van een zonnig balkon met een prachtig uitzicht over de stad Leiden.
Gunstige ligging ten opzichte van Leiden, nabij uitvalswegen o.a. N-445, N-11 en A-44 en op korte afstand van het winkelcentrum “De Winkelhof”, scholen, sportvelden en recreatie gebied de Bloemerd.

Indeling:
Entree appartement: hal met meterkast en vaste kast, royale, lichte woonkamer met toegang naar het ruime, zonnige balkon, waar u heerlijk kunt genieten van de zon en u een prachtig uitzicht heeft over de stad Leiden. Vanuit de woonkamer een doorgang naar de keuken welke aan de voorzijde is gesitueerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Het appartement is voorzien van een zonnescherm aan de achterzijde.

Vanuit de woonkamer toegang naar de 2e hal, vanuit hier bereikt u de 2 slaapkamers aan de achterzijde welke beide voorzien zijn van rolluiken, modern toilet en de badkamer welke is voorzien van ligbad met douche en wastafel in meubel, tevens is vanuit hier de wasruimte bereikbaar. De ouderslaapkamer is bereikbaar via de woonkamer.

Bijzonderheden:
– actieve VVE € 172,23 per maand service kosten en € 85,00 per maand voorschot verwarmin
Het gehele appartement is afgewerkt met een fraaie laminaatvloer

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!