Wij gaan verkopen, een prachtig en instapklaar 3-kamer appartement gelegen aan de Klipperdijk 51, Poelpolder zuid. De woning is gelegen op de 4e en tevens bovenste etage van het appartementencomplex “Roversbrouck”, beschikt over een ruime woon- eetkamer met prachtig uitzicht over de Ringvaart en de Haarlemmermeer. Er zijn 2 ruime slaapkamers en een royale badkamer.

Het appartementencomplex is ca. 12 jaar geleden opgeleverd en ontworpen door Hans van Egmond architecten. Deze architect staat bekend om het toepassen van grote raampartijen, zo ook bij dit appartement. Hierdoor voelt het appartement heerlijke licht aan en kunt u dagelijks genieten van het prachtige uitzicht.

De woning is voorzien van een ruime woon- eetkamer met aangrenzend een luxe keuken v.v. natuurstenenblad en diverse inbouwapparatuur. Vanaf de woonkamer is er direct toegang tot het balkon, gelegen op het oosten. Verder zijn de hoge raampartijen en gespachtelputzte muren, ornamenten en sierlijsten kenmerkend voor dit appartement.

Voor de zomerse dagen is er een steiger aan het water voor algemeen gebruik. En niet te vergeten een privé parkeerplek en eigen berging. Kortom een heerlijk instapklaar appartement met rustige ligging, een droom uitzicht en heerlijk woongenot.

Indeling:
Het appartementencomplex is voorzien van een algemene entree met lift en trappenhuis. De woning bevindt zich op de 4e en tevens bovenste etage. Hal v.v. meterkast, toilet met fonteintje. Er is een technische ruimte met wasruimte, cv installatie en mechanische ventilatie.

Woon- eetkamer met licht houten vloer en gespachtelputzte muren met aangrenzend een luxe keuken v.v. een natuurstenen werkblad, 4-pits gasfornuis, vaatwasser, combi-oven, spoelbak en koelkast. Vanaf de woon- eetkamer toegang tot het balkon welke is gelegen op het oosten en uitzicht biedt over de Ringvaart en het Haarlemmermeer.

Beide slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van het appartement en bereikbaar vanaf de hal. De moderne badkamer heeft een douchecabine en wastafel.

Op de begane grond bevindt zich een berging, en een eigen privé parkeerplaats voor 1 auto. Deze is gelegen aan de rechterzijde van het gebouw.

Ligging:
Het appartementencomplex is gelegen in de Poelpolder zuid, het meest zuidelijke puntje van Lisse nabij de ijsbaan. Een heerlijk rustige buurt en toch nog op 10 minuten loopafstand van winkelcentrum Poelpolder, enkele minuten met de auto naar het gezellige centrum van Lisse en de bus halte is ook op 10 minuten loopafstand met verbinding naar Haarlem, Leiden en Schiphol. Verder zijn de uitvalswegen ook lekker dichtbij en zijn er diverse fietsroutes naar o.a. het strand en Leiden.

Kenmerken
• Instapklaar 3-kamer appartement
• Prachtig uitzicht over de Ringvaart en het Haarlemmermeer vanaf de woon- eetkamer.
• Luxe keuken v.v. natuurstenenblad en diverse inbouwapparatuur.
• 2 ruime slaapkamers
• Royale badkamer
• Eigen privé parkeerplaats
• Externe berging op de Begane grond
• Op ca. 10 minuten loopafstand van het winkelcentrum “Poelpolder’

De servicekosten bedragen €168,63 per maand

Verkoper verteld!