Modern en keurig afgewerkt 3-kamer appartement geschikt voor starters en ouderen die wat kleiner willen wonen. Het appartement is gesitueerd aan de buitenzijde van De Bloem waardoor hier een vrij doch levendig uitzicht is. De supermarkt is om de hoek, vrij parkeren aan de voorzijde en het appartement beschikt over vloerverwarming en een moderne keuken met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven, koelkast, onder- en bovenkasten alsmede een verdiept aanrechtblad. De keuken is greeploos en in hoogglans wit uitgevoerd. Kortom, een modern en comfortabel appartement welke zo te betrekken is.

In de Bloem kunt u onbeperkt gebruikmaken van de Wellness met een Turks Stoombad, Finse sauna, sportschool, zwembad en zonnig terras.

De wijk De Bloem ligt centraal in Rijnsburg met een klein winkelcentrum in de buurt. Het winkelcentrum De Hoftuin is op slechts 5 minuten lopen en het strand van Katwijk en Noordijk op zo’n 10 a 15 minuten fietsen. De binnenstad van Leiden bereikt u tevens snel op de fiets, auto of met het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten rijden bevindt u zich op de uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag.

Indeling:
Begane grond, bellentableau, liftopgang naar de 1e verdieping. Trappenhuis is op twee plekken te bereiken.

1e verdieping:
Entree, hal met ruime hal, 1e slaapkamer aan de voorzijde van het appartement, deze lichte kamer is teven goed bruikbaar als kantoor of inloopkast. tegenover deze kamer treft u de ruime en praktische berging aan met de opstelling van de cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine. Centraal in de hal
treft u het separaat toilet aan met fontein en inbouwreservoir, naastgelegen badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel met meubel en grote spiegel. De badkamer is volledig betegeld en voorzien een glazen douchewand en regendouche. Ruime slaapkamer met fraaie vaste kast in de slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Sfeervolle woonkamer met een moderne keuken voorzien van een verdiept aanrechtblad, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven, vaatwasser, koelkast en onder- en bovenkasten. De keuken is greeploos en hoogglans wit uitgevoerd. De woonkamer heeft toegang tot het balkon met zon aan het einde van de middag. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en een nette laminaat vloer.

Bijzonderheden:
– Comfortabel en modern appartement op een gunstige locatie
– Dichtbij winkels
– Lage servicekosten ca. 98,- per maand, wellness ca. € 19,-
– Geen verplichting tot het huren van een parkeerplaats!
– Oplevering in overleg, flexibel
– Vloerverwarming
– Nette afwerking

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!