Wil jij midden in het centrum van Noordwijk-Binnen wonen in een fantastisch twee kamer appartement? Maak dan een afspraak voor de bezichtiging van deze woning en laat je verrassen!
Het appartement is gelegen midden in het centrum

Dit 2-kamer appartement heeft een flinke en heerlijk lichte woonkamer mede dankzij de grote ramen aan de voorzijde. De open keuken ligt direct aan de woonkamer en is onlangs geheel gerenoveerd in een hooglans wit en zwarte uitvoering. De keuken is voorzien van diverse in goede staat verkerende apparatuur. De badkamer is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine, toilet, wastafel en douche. Aan de achterzijde van de woning bevind zich de slaapkamer met ruimte voor een tweepersoons bed en nog voldoende ruimte voor een grote kledingkast.

Indeling:
Via de gezamenlijke entree aan de voorzijde kom je aan bij de trap. Op de 1e etage komen we uit op het gezamelijke terras. Hier bevindt zich de hal voor de voordeur van dit appartement en het direct aangrenzende appartement. De entree van het appartement geeft toegang naar de slaapkamer aan de achterzijde, de badkamer en de woonkamer. Aan de buitenzijde bevindt zich de berging. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Overige kenmerken:
– Appartement in klein complex.
– Gezonde VvE
– In centrum gelegen
– Dichtbij Schiphol Airport
– Dichtbij Leiden, Den Haag

Verkoper verteld!