Starters opgelet! Wij krijgen in de verkoop; dit leuke 3-kamer appartement gelegen in het centrum van Lisse, aan de Kanaalstraat 118. Het appartement beschikt over een royale woonkamer met balkon waarmee u, op een heldere dag, zelfs uitzicht heeft tot de verkeerstoren van Schiphol! Daarnaast beschikt het appartement over een keuken met 2e balkon, 2 ruime slaapkamers én als kers op de taart een recentelijk verbouwde badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet en wasmachine- /droger aansluiting.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel dan snel ons kantoor om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging en wie weet zit u binnenkort heerlijk te genieten van het mooie uitzicht vanaf het balkon!

Appartementencomplex- Entree:
Het appartementencomplex heeft een actieve VVE met een maandelijkse bijdragen van €88,- per maand. Daarnaast is het exterieur van het complex eind 2019 gerenoveerd.

Er bevindt zich een beveiligde entree voorzien van brievenbussen en bellentableau onderaan het complex. Vanuit hier heeft u tevens toegang tot de berging.

Bijzonderheden:
– 3-kamerappartement gelegen op de 3e verdieping van het appartementencomplex
– Gratis parkeergelegenheid rondom het complex
– De Kaag en de Westeinderplassen zijn binnen slechts 15 minuten rijden te bereiken
– Gehele appartement is uitgerust met dubbelglas
– Kozijnen aan de voorzijde zijn van kunststof overige kozijnen zijn hardhout
– CV: Remeha uit 2014

Verkoper verteld!