Een modern 3-kamer appartement, type maisonnette-woning, nabij het centrum van Hillegom gelegen op de 1e en 2e etage. Het appartement is in 2015 volledig gerenoveerd en keurig afgewerkt met strakke wanden en mooie vloeren, voorzien van een moderne keuken, badkamer en toilet, heeft twee ruime slaapkamers en een stenen schuur nabij de woning. Op de zonnige galerij kunt u de gehele dag uitstekend van het zonnetje genieten.

Indeling:

Eerste etage;
Entree, de hal met aan de rechterzijde het moderne toilet en de trapopgang naar de etage. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de L-vormige moderne keuken met gezellige keuken bar en inbouw vaatwasser, 4-pits gasfornuis met wok brander en de afzuigkap. Voorzien van mooie plavuizen vloer,spotverlichting en designradiator. U vindt hier tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger. Aan het einde van de hal bereikt u de fraaie en lichte woonkamer en toegang tot de praktische bergkast.

Tweede etage;
Overloop met twee (voorheen 3) slaapkamers gelegen aan de voor en achterzijde van de woning. In de vaste kast vindt u de opstelling van de cv-ketel. Zeer fraaie licht betegelde badkamer met prachtige donkere hoogglans wastafel meubel, regendouche en designradiator.

Goed om te weten:
– Modern 3-kamer appartement, type maisonnette
– Totaal gerenoveerd in 2015 en keurig afgewerkt
– Cv-ketel bouwjaar 2015
– Gelegen op loopafstand van het centrum van Hillegom
– Zonnige galerij
– Stenen schuur nabij de woning
– Aansluiting voor een televisie in de keuken
– Servicekosten bedragen € 100,- per maand

Verkoper verteld!