Aan de Jozef Israëlsstraat in de wijk Poelpolder te Lisse vinden we deze hoekwoning met een verrassend ruime omringende tuin. Echt uniek in deze buurt! De ligging is dicht bij het winkelcentrum de Poelmarkt, scholen en een gezondheidscentrum. Binnen vinden we o.a. 4 slaapkamers, een gesloten keuken en een ruime lichte woonkamer. Aan het einde van de grote goed onderhouden groene tuin vinden we een garage met voorliggende parkeerplek.

Naast het feit dat het een heerlijke woning is met goede ruimtes is de woning wel enigszins gedateerd. Dit biedt de koper dan ook de mogelijkheid een geheel eigen draai te geven aan de woning en er een droomhuis van te maken. Bij plaatsing van 2 grote dakkapellen op zolder, zou er bijvoorbeeld nog een 5e slaapkamer gerealiseerd kunnen worden. De muur van de keuken naar de woonkamer zou opengebroken kunnen worden en dankzij de grootte van de tuin zou er zelfs een uitbouw of een serre geplaatst kunnen worden. Wij denken graag met u mee over de opties.

Eigenlijk is dit een buitenkansje voor een unieke woning in de kindvriendelijke wijk Poelpolder. Ik zou zeggen neem snel contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Wij laten deze woning graag aan u zien!

Indeling Begane grond
Voortuin, entree met MK, trapopgang, trapkast, toilet met fonteintje. Toegang tot keuken en woonkamer. Aan de achterzijde van de woning toegang tot keuken met wasmachine aansluiting. Doorzonwoonkamer over gehele lengte van de woning met gashaard.

Eerste verdieping
Ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer aan de achterzijde van de woning met inbouwkasten, daarnaast een 2e slaapkamer. Badkamer met douche, ligbad, 2e toilet en wastafel aan de
voorzijde van de woning met daarnaast de 3e ruime slaapkamer met wastafel en inbouwkasten.

Zolder
Voorzolder met CV-installatie en toegang tot bergvliering en de 4e grote slaapkamer met dakkapel. Er is verder nog bergruimte achter de knieschotten.

Tuin
De tuin omringt deze hoekwoning, is heerlijk groen en heeft een garage aan de achterzijde met parkeerruimte. Er zijn meerdere zitgelegenheden gerealiseerd en er is een groen grasveld.

Kenmerken
• 4 slaapkamers
• Centrale verwarming middels CV-combiketel
• Grote groene tuin
• Garage met parkeerruimte voor de garage
• Vrij uitzicht voor en achterzijde

Verkoper verteld!