Op zoek naar een “nieuwe” woning in Leiden? Dichterbij dan nieuw komt u niet tegen dan deze woning.
Deze woning is gebouwd in 2011, voorzien van hoogwaardige isolatie in de gevels, modern en netjes afgewerkt en is gelegen in een rustige woonwijk. Er zijn 6 kamers, waarvan 4 slaapkamers in de woning, hoge plafonds en een zonnige achtertuin. De woning maakt geen deel uit van de VVE. Hiermee bespaart u jaarlijks kosten op het onderhoud van het hofje. Hoewel de woning geen eigen parkeerplaats heeft, beschikt deze wel over een ruimere tuin en bovendien vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde. Een parkeervergunning kost ongeveer € 50,- per jaar. Doordat het merendeel van de woningen een parkeerplaats in het hofje heeft, is er altijd ruim voldoende mogelijkheid om uw auto(‘s) in de straat te parkeren.

Benieuwd geworden?

Op loopafstand ligt het centrum van Leiden waar u onder andere heerlijk kunt winkelen, lekker uit eten kunt gaan of gebruik kunt maken van het Centraal Station. De uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag zijn goed bereikbaar.

De woning behoort tot La Linea in de Hoven fase 1/2, welke ruimer en luxer zijn afgewerkt dan de daarop volgende fasen.

Indeling:
Entree, ruime hal met moderne meterkast, separaat modern toilet voorzien van inbouwreservoir en fontein. Toegang tot de sfeervolle woonkamer met open trap naar de 1e verdieping. Een moderne open keuken aan de voorzijde welke beschikt over een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi magnetron, onder- en bovenkasten. De woonkamer heeft een prettige lichtinval en is tuingericht. Middels openslaande deuren betreedt u deze fraai aangelegde achtertuin met kunstgras, elektrisch zonnescherm, achterom, houten berging voorzien van elektra.

1e verdieping:
Overloop, twee goede slaapkamers aan de voorzijde, centrale moderne badkamer voorzien van 2e toilet, wastafel met bijbehorende kast en douche. Slaapkamer aan de achterzijde over de volledige breedte. De slaapkamers zijn afgewerkt met een nette laminaatvloer.

2e verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Een praktische royale ruimte aan de voorzijde alwaar opstelling van de cv-ketel, aansluiting voor wasmachine en droger en luxe, op maat gemaakte kastenwand van muur tot muur. Deze ruimte beschikt tevens over een extra lichtpunt en meerdere wandcontactdozen zodat er nog een extra (slaap)kamer gerealiseerd kan worden. In het dakoppervlak zijn twee grote dakvensters verwerkt. 4e slaapkamer aan de achterzijde met bergruimte in de knieschotten en eveneens twee grote dakvensters.

Bijzonderheden:
– Binnen- en buitenschilderwerk 2017
– Gebouwd in 2011
– Kindvriendelijk
– gelegen op eigen grond (geen erfpacht)
– alle muren zijn voorzien van glasvliesbehang
– energielabel A
– Hoogwaardige isolatie in de gevel
– geen lid van de VVE
– hoogwaardig kunstgras in 2017 aangelegd
– zonnescherm in 2017 geplaatst

Verkoper verteld!