***SENIOREN OPGELET***

Er doet zich eindelijk weer een buitenkans voor! Dit werkelijk schitterend gelegen 4-kamer-TOP-HOEK appartement zit aan de Haarlemmertrekvaart en heeft 2 balkons!

Vanaf het grootste balkon van zo’n 15 m² op het zuiden heeft u een heerlijk ruim en panoramisch uitzicht over het vaarwater en diverse groenpartijen.

Bevat oa.;

***** ruime woon-eetkamer, studeerkamer, half open keuken, wasruimte, 3 slaapkamers, badkamer met douche en ligbad, 2 toiletten, grote hal en extra veel opbergkasten ****

Tevens een eigen garage (binnendoor bereikbaar) annex berging met daarvoor een parkeerplaats.

Het appartement is te bereiken met de lift en ligt in een perfect onderhouden, kleinschalig en goed beveiligd appartementencomplex genaamd ‘Rietland’, ook wel de ‘Spaanse Hoek’ genoemd vanwege de bijzondere architectuur (2 gebouwen in een kromming) met diverse half- en kwartronde raampartijen enz.

Dit appartement ligt op de bovenste (4e) verdieping, de vrije en zonnige oost-zuid-westhoek en heeft derhalve geen bovenburen en deels maar een zij-buur, dus bijna optimale privacy.

Indeling:

Hoofdentree met schuifdeuren; postbussen, intercom en videofoon; tussenhal met trappenhuis en liftinstallatie (kort geleden vernieuwd).

Via een zgn. ‘corridor’ bereikt u de entree.

Zeer ruime ontvangsthal met garderobekasten, toegangsdeur naar het balkon op het westen met ‘boardings’ van glas, eerste slaap-(logeer) kamer met wastafel en kast met de cv combiketel.

Verder een toilet met wasbakje, ruime badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en een 2e toilet.

Hoofdslaapkamer met 2 ingebouwde kastenwanden vzv. schuifdeuren (‘The Doors’) en toegangsdeur naar het ruime (open) balkon vzv. tegelvloer en ‘boardings’ van glas.

Royale woonkamer met een schuifdeur naar het balkon-terras met schitterend uitzicht over het vaarwater en het groen. De woonkamer staat in open verbinding met de in mat-wit uitgevoerde kunststof keuken met oa. dubbele spoelbak.
Naast de keuken bevindt zich de wasruimte met aansluitpunten voor de was apparatuur. Aparte opbergkast voor extra provisie of als wijnkast.

Overige bijzonderheden:

– Woonoppervlakte ca. 104 m²
– Balkons ca. 15 m² en 7 m²
– Inhoud ca. 300 m³
– Bouwjaar 1989
– 4 kamers, waarvan thans 2 slaapkamers en een studeerkamer
– Cv-ketel Remeha CW4 (plm. 2017)
– MV-systeem
– Volledig geïsoleerd;
– Actieve VvE met een maandbijdrage van € 225,- (vanaf maart 2020)
– Garage ca. 2.85 x 5.95m. vzv. kleine vliering, elektra en een op afstand bedienbare roldeur
– Woonkamer ca. 38 m²
– Komt uit eerste bewoning

NB; u kunt mee doen met de (collectieve) aanschaf van 7 zonnepanelen per appartement

Verkoper verteld!