Ben je op zoek naar een perfecte starterswoning in een rustige buurt met een groen uitzicht? Dan is dit appartement met zonnig balkon de ideale woning voor u. Met uitvalswegen als de N206, A44 en Leiden Centraal in de buurt, ben je zo op elke bestemming!

De woning heeft een ruime woonkamer met een lichte laminaatvloer. Je kunt hier gemakkelijk een grote bank en grote dinertafel kwijt. Zo kun je heerlijk met je partner of met je vrienden genieten van een diner en samen een borreltje doen op je eigen balkon. In de keuken vind je alle apparatuur die je hiervoor nodig hebt, namelijk een koelkast, gaskookplaat, oven en een vaatwasser.

Een groot pluspunt aan dit appartement is dat de slaapkamer zeer ruim is. Je kunt hier een ruim tweepersoonsbed kwijt en nog een aantal (kleding)kasten. Ook deze kamer is voorzien van een net afgewerkte laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Het toilet bevind zich in een aparte ruimte hier direct naast. In het hele appartement is gebruik gemaakt van neutrale kleuren.

Op de begane grond tref je de brievenbus en deurbel. Je kunt je auto kwijt op het openbaar parkeerterrein met meer dan voldoende parkeergelegenheid en je kan je fiets stallen in je eigen privéberging.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte: 72 m2
– Balkonoppervlakte: 8 m2
– Privéberging
– Bouwjaar: 1964
– Leiden Centraal 10 minuten fietsen
– Vve kosten ca. € 210,- inclusief voorschot stookkosten ca .€ 75,-

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!