Gelegen in hartje Voorhout treft u deze ruime en vrijstaande woning aan met een en al potentie! Een riante woning in een sfeervol en karakteristieke jas, fraaie elementen, riante schuur/garage en maar liefst 6 slaapkamers. De woning behoeft de nodige zorg en aandacht, maar dan heeft u ook wel een parel! De woning beschikt over een zonnige achtertuin, vrij zicht aan de voorzijde, eigen oprit en garage.

De Jacoba van Beierenweg ligt in het verlengde van de Herenstraat. Dit is de weg die door het centrum loopt alwaar voldoende winkelaanbod aanwezig is. Voorhout zelf ligt erg centraal ten opzichte van de uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag. Vanaf de voordeur van de woning bereikt u in slechts enkele minuten lopen het NS-station met een goed trein- en busverbinding.

Indeling:
Centraal de toegang tot de woning, diepe hal welke toegang biedt aan alle ruimtes, links de eetkamer welke toegang heeft tot een slaapkamer op de begane grond en de bijkeuken aan de achterzijde met vaste kast. De bijkeuken heeft toegang tot de achtertuin. Rechts van de hal de woonkamer met ingebouwde boekenkast, toegang tot de keuken alwaar de opstelling van de cv-ketel is gesitueerd. De keuken heeft eveneens, via een korte hal, toegang tot de achtertuin. Aan het einde van de hal de badkamer met toilet en douche.

1e verdieping:
Centraal de overloop, met twee slaapkamers aan de voorzijde, twee slaapkamers aan de achterzijde en een slaapkamer aan zijkant van de woning. Verder kunt u hier gebruikmaken van een 2e badkamer met toilet en inloopdouche. Alle slaapkamers beschikken over een wastafel, meerdere slaapkamers beschikken over een dakkapel met tuimelramen. Daarnaast is er een bergzolder toegankelijk middels een vlizotrap.

Bijzonderheden:
– Oplevering in overleg
– Niet (door verkopers) bewonersclausule van toepassing
– Kluswoning

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!