Eengezinswoning met lichte ruimtes, een royale woonkamer, een halfopen keuken, 4 volwaardige slaapkamers, een dakkapel, grotendeels kunststof kozijnen en een achtertuin op het westen met stenen berging. De diepe voortuin, in combinatie met de voorgelegen groenstrook, zorgt ervoor dat je in de woonkamer veel privacy geniet. Een woning waarin je kunt starten, als gezin kunt groeien, maar vooral kunt genieten van een leuk huis in een fijne omgeving!

De woning is gelegen in de ruim opgezette woonwijk “Elsbroek”. Een groene leefomgeving met winkels en scholen op korte afstand. Uitvalswegen naar de A4 en A44 zijn in korte tijd aan te rijden, zodat omliggende steden en ook Schiphol goed bereikbaar zijn. Een woning in een omgeving, ideaal voor woon-werkverkeer maar ook een waar jong én oud zich zeker thuis zullen voelen.

Indeling:
Entree, ruime en lichte hal, toiletruimte, meterkast. Ruime, lichte woonkamer met grote raampartijen. Half open keuken in lichte kleurstelling en diverse inbouwapparatuur.
Vanuit de keuken is er toegang naar de achtertuin op het westen (middag en avondzon).

Eerste verdieping
De open trap in de woonkamer komt uit op de overloop met toegang tot de badkamer en de 3 slaapkamers. Slaapkamer 1: Deze kamer is aan de voorzijde gelegen heeft een brede raampartij. Slaapkamer 2: Deze kamer is aan de achterzijde gelegen en is de grootste kamer.
Slaapkamer 3: Deze kamer is eveneens aan de achterzijde gelegen. De badkamer is licht betegeld en heeft een douchecabine, een 2e toilet en een wastafel.

Tweede verdieping
De vaste trap komt uit op de zolderverdieping met een ruime open voorzolder met CV combiketel uit 2004. Er is een 4e slaapkamer met een dakkapel aan de achterzijde.
Veel extra bergruimte in de knieschotten

De achtertuin is gelegen op het westen (ca. 6x 9). Achter in de tuin staat een stenen berging en er is een achterom!

Kenmerken:
– Ruime gezinswoning met 4 volwaardige slaapkamers
– Leuke ligging in de wijk “Elsbroek”
– Aan de voorzijde veel privacy door de diepe voortuin en aangrenzende groenstrook
– Voldoende parkeergelegenheid
– Grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas

Verkoper verteld!