Temidden een kindvriendelijke en rustige buurt nabij het pittoreske centrum van Noordwijk staat deze woning met een prachtig vrij uitzicht en met maar liefst twee speelplaatsen voor de deur, een voor de kleinere kinderen en een met een skatebaan en trapveldje, heerlijk! De woning is enigszins gedateerd en daardoor is deze woning uitermate geschikt voor de handige klusser of gewoon voor iemand die een eigen draai aan een woning wil geven zodat deze helemaal naar eigen hand te zetten is. Fijn zijn de ruime voor- en achtertuin, de voortuin ligt op het oosten voor de ochtendzon en de achtertuin ligt zeer gunstig op het westen zodat er tijdens de bbq ook van de zon genoten kan worden. In de achtertuin vinden we een stenen berging met daaraan vast een tweede berging voor bijvoorbeeld de scooter, fietsen of de motor.

De buurt is behoorlijk aan het verjongen en er zijn veel gezinnen met jonge kinderen, de winkels en scholen zijn op loopafstand, de uitvalswegen zijn om de hoek en er is voldoende parkeergelegenheid. Binnen vinden we oa 4 slaapkamers, een grote gesloten keuken en een doorzon woonkamer met grote raampartijen waardoor er heerlijk veel natuurlijk lichtinval is. Op zolder is een dakkapel geplaatst waardoor deze een stuk ruimer is geworden, zou er een tweede dakkapel geplaatst worden, dan zou er eventueel zelfs genoeg ruimte zijn om op de zolder 2 slaapkamers te realiseren. Kortom een goede ruime gezinswoning met tal van opties!

Indeling
Begane grond
Ruime voortuin, entree met meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping met daaronder een ruime kelderkast, modern toilet met fonteintje, doorzon woonkamer met aansluiting voor een houtkachel, gesloten keuken met toegang tot tuin.

Eerste verdieping
Aan de voorzijde van de woning de ouderslaapkamer met inbouwkast en wastafel, daarnaast de badkamer voorzien van ruime douche, wastafel en 2e toilet. Aan de achterzijde een grote slaapkamer met wastafel en inbouwkast, daarnaast de 3e slaapkamer waar nu een wasmachine aansluiting is. Op de overloop vinden we ook nog een ruime bergkast.

Zolder
Aan de voorzijde van de woning is een breed dakkapel geplaatst. De zolder is opgedeeld in 2 delen, een ruime voorzolder met de CV-installatie en een heerlijk ruime slaapkamer. Achter de knieschotten is nog meer dan genoeg bergruimte.

Tuin
De tuin met achterom is voorzien van bestrating en heeft een stenen berging aan het einde, daar is een 2e berging tegen aangebouwd.

Kenmerken
• 4 slaapkamers
• Vrij uitzicht voorzijde
• Ruime voor- en ruime achtertuin
• Winkels en scholen op loopafstand
• Centrale ligging, nabij uitvalswegen

Verkoper verteld!