Deze goed onderhouden in 2005 opgeleverde eengezinswoning is gelegen in een kindvriendelijke wijk. De woning heeft een moderne open keuken, grote woonkamer en 2 ruime slaapkamers. Op steenworp afstand van de uitvalswegen richting Amsterdam, Leiden en Den haag.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met wandkasten, meterkast (8 groepen met aardlekschakelaar), unit voor de stadsverwarming.

Eerste verdieping: aan de achterzijde ruime lichte woonkamer, aan de voorzijde is de moderne open keuken met granieten werkblad in L-opstelling. De keuken is voorzien van inductie kookplaat, vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en voldoende kastruimte met soft-close systeem. Door de grote raampartijen aan weerszijde van de woning veel daglicht toetreding.

tweede verdieping: aan voorzijde gelegen ruime slaapkamer, badkamer voorzien van douche en wastafel, separaat toilet ruimte met toilet en fonteintje, wasruimte, ouderslaapkamer gelegen aan de achterzijde met balkon op het westen. Beide slaapkamers zijn voorzien van kantel-kiepramen en rolluiken. De omliggende gebouwen zijn lager dan de woning hierdoor kan u ver over de daken uitkijken.

Bijzonderheden:
– woning wordt verwarmt door middel van stadsverwarming
– voldoende parkeergelegenheid rondom de woning
– voorzien van twee zonnepanelen
– de tuinzijde van de woonkamer en alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!