Aan de Hoge Rijndijk, net buiten de binnenstad van Leiden, is er een gezellige maisonnette beschikbaar met drie slaapkamers. Deze woning is perfect voor starters die graag in een bruisende omgeving wonen. Je auto kun je vrij parkeren voor de deur. Deze woning ligt aan de doorgaande weg, dus je bent zo op pad richting grote steden als Amsterdam, Utrecht of Den Haag. Daarnaast kun je ook de fiets pakken en het charmante Leiden verkennen.

Op de begane grond is de entree van de woning. Je kunt direct via de trap naar de hal op de eerste verdieping. Op deze etage is de woonkamer, badkamer, keuken en een fijn terras te vinden. De woonkamer heeft ramen aan beide zijden, waardoor er een mooie lichtinval is. In het midden is er een gezellige openhaard en door middel van de twee openslaande deuren bereik je het terras. Deze ligt aan de achterzijde, dus heb je geen last van het geluid van de doorgaande weg. De keuken is netjes en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. De badkamer is licht en bevat een inloopdouche, toilet, wastafel in meubel en aansluiting voor een wasmachine.

Op de tweede verdieping is er een kleine overloop en drie slaapkamers. Deze bevatten alle drie vrij hooggeplaatste ramen, waardoor er extra ruimte is om meubels te plaatsen. De slaapkamer aan de achterzijde is tevens voorzien van een wastafel. Alle drie de kamers zijn voorzien van een laminaatvloer en de muren zijn gestuct. Houdt qua ruimte rekening met de houten balken. Deze zijn schuin geplaatst en voegen zeker extra sfeer toe aan de ruimtes.

Bijzonderheden:
– Gelegen op 1e en 2e verdieping
– Op fietsafstand van de binnenstad van Leiden
– 3 slaapkamers
– Terras aan de achterzijde
– Ruime vliering, te bereiken met een vlizotrap
– Schuur ca. 4 m2

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!