Wilt u zich vrij voelen en toch dichtbij de bewoonde wereld dan is dit de plek voor u!
Deze woning, onder aan de Hillegommerdijk (100 meter van de openbare weg) in Lisserbroek is een woning voor de echte buitenmens!

Deze karakteristieke vrijstaande villa uit ca 1930 heeft 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en 1 slaapkamer op de begane grond met openslaande deuren naar de tuin. De master bedroom heeft een dakterras. Er is een sfeervolle woonkamer, in het hart van de woning bevindt zich de in 2011 geheel vernieuwde keuken. Een ruime kelder op het noorden voor opslag van levensmiddelen.De bevloerde vliering van de woning heeft veel opbergruimte.
De woning is voorzien van een aangebouwde grote, multifunctionele geisoleerde schuur. Deze schuur, die binnendoor bereikbaar is, leent zich o.a. als berging, garage of atelier, maar ook een feest kan hier prima gehouden worden!
Binnen deze schuur zijn naast de slaapkamer en bijkeuken tevens 2 aparte multifunctionele ruimtes aanwezig. De schuur heeft een bevloerde vliering.

De woonkamer is sfeervol met karakteristieke elementen zoals de schouw met originele tegeltjes. De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing, zelfs alle originele glas-in-lood ramen zijn in dubbel glas gezet. U kunt wel zien dat deze woning met zorg door de jaren heen verbouwd is sinds de huidige bewoners de woning 22 jaar geleden kochten. Zo zijn er ook 18 zonnepanelen geplaatst en is er in de gang, toilet, keuken en eetkamer een marmeren vloer met vloerverwarming aangelegd. De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur , een apothekerskast en een granieten aanrechtblad en spoelbak.

Aan de achterzijde heeft de woning een keuken/eetkamer en een doorgang naar de grote bijkeuken met witgoedaansluitingen en enkele vaste kasten, een slaapkamer, twee multifunctionele ruimtes en toegang naar de schuur.

Maar genoeg over binnen, buiten is waar uw landelijke hart sneller van gaat kloppen. Het perceel is geheel omheind en wordt rondom omsloten door een gevarieerde bomensingel waardoor u overal van een optimale privacy geniet.
Het perceel is ingericht met een boomgaard met diverse soorten fruitbomen, een moestuin met o.a. vele bessen, druiven en frambozenstruiken en een tunnelkas. Om de woning zijn vele borders met een zeer grote variatie aan vaste planten en bloeiende heesters waardoor u er van het vroege voorjaar tot de herfst altijd van bloemen kunt genieten. Er zijn diverse terrassen aangelegd. In de zevenhoekige glazen serre kunt u het gehele jaar door van de tuin genieten. Tevens is er een op de oosten gericht prieel waar u van de ochtendzon kunt genieten. Vanuit de woonkamer komt u via de openslaande deuren op het terras aan de zuidkant. Om bij de woning te komen gaat u vanaf de Hillegommerdijk een eigen weg in. Direct bij het betreden van deze weg komt u in een oase van rust, flora en fauna.

Wilt u na een werkdag thuiskomen en altijd het vakantiegevoel ervaren? Maak dan een afspraak en ervaar zelf hoe uniek deze plek is.

– Vernieuwd dak woning met geglazuurde dakpannen en isolatie
– Vernieuwd dak schuur met geisoleerde sandwichpanelen
– 18 zonnepanelen geplaatst op woning en schuur
– Grotendeels dubbel glas vervangen en geplaatst waarbij de originele glas-in-lood ramen tussen de dubbele beglazing zijn gezet
– Diverse karakteristieke kenmerken nog aanwezig
– Zeer privacy vol gelegen en toch dichtbij alle voorzieningen
– Volledig geïsoleerd
– Grote multifunctionele schuur met beloopbare verdieping
– Vernieuwde erker, ramen en kozijnen en vensterbanken
– 2016 volledig geschilderd door erkend schildersbedrijf
– Krachtstroom in schuur aanwezig
– CV van 2014
– Vloerverwarming
– Led verlichting in keuken en toilet
– Regenpijpen van zink en zinken goten aan woning en schuur

Verkoper verteld!