Heereweg 93-A, een fraaie en zeer ruime split-level-woning met parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is gelegen op loopafstand van het dorpshart van Lisse en beschikt over een zeer ruime woonkamer met sfeervolle openhaard en openslaande deuren naar de tuin, eetkamer/keuken met toegang tot het balkon en maar liefst 5 ruime slaapkamers!

Daarnaast is in de huidige situatie de voormalige garage omgebouwd tot een 6e slaapkamer, deze kan natuurlijk weer teruggebracht worden naar zijn oude functie maar biedt daarnaast tevens de mogelijkheid om een kantoor/ bedrijfsruimte aan huis te creëren en thuiswerken mogelijk te maken. In deze ruimte is een grote inloopkast en wastafel aanwezig.

Indeling:
Entree, ruime hal met toegang tot toilet, meterkast, slaapkamer met mogelijkheid tot eigen kantoor/bedrijfsruimte of garage, wasruimte met opstelplaats voor installatie van de vloerverwarming en aansluiting voor de wasmachine en woonkamer.

Korte trap vanuit de hal met toegang tot de woonkamer, vanuit de woonkamer is de woonkeuken bereikbaar welke is v.v. diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is het balkon te bereiken aan de voorzijde van de woning.

1e verdieping/ 2e verdieping beschikt over een ruime slaapkamer, welke voorheen als twee slaapkamers werden gebruikt. Overloop met toegang tot 2 flinke slaapkamers, badkamer v.v. 2e toilet, dubbele wastafel, designradiator, ligbad met mengkraan en een douchecabine.

3e verdieping/ 4e verdieping beschikt over een slaapkamer met dakkapel over de gehele breedte van de woning. Zolder van de woning, voorzolder met cv-installatie, bergruimte en slaapkamer. Mogelijk kunt u de 3e en 4e verdieping samenvoegen om weer een prachtige slaapkamer met vide te creëren.

De tuin met heerlijke veranda is te bereiken vanuit de woonkamer. Er is een riant terras met een trap naar de tuin alwaar de veranda zich achterin bevind. Tevens biedt de overkapping toegang naar het achterom.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bijzonderheden:
• Fraaie splitlevelwoning op loopafstand van het centrum van Lisse
• Oprit voor de woning met plaats voor 2 auto’s
• Woonkamer met sfeervolle openhaard en openslaande deuren naar de tuin
• Slaapkamer op de begane grond; mogelijkheid tot garage of praktijkruimte.
• Schilderwerk buiten (2016)

Verkoper verteld!