Bent u op zoek naar een prachtig appartement direct in het centrum van Lisse? Centraler gelegen dan dit is er bijna niet. Pal voor de deur vindt u tal van restaurantjes en winkels waar u heerlijk kunt vertoeven.

Het appartement is in een zodanige staat dat het als modelwoning gebruikt zou kunnen worden. De keuken is strak en netjes en de ruime badkamer erg fraai.

Het appartement ligt in het complex ‘De Heerehof’ aan de Heereweg en is opgeleverd in 2015 vanuit de nieuwbouw. Het complex is goed onderhouden en telt 26 appartement welke zijn voorzien van een centrale entree waar de brievenbussen en het bellentableau met de intercom zich bevinden. Het appartement ligt op de eerste verdieping en is te bereiken via trap of lift.
Tevens is er een ingang aan de achterzijde van het gebouw waar ook de privé parkeerplaatsen en de fietsenstalling zijn. Het appartement heeft een eigen parkeerplek.

Dit 2-kamer appartement is voorzien van een prachtige keuken met de nodige inbouwapparatuur en een ruime badkamer. De keuken heeft een inbouw vaatwasser, een strak werkblad, 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een koel/vriescombinatie en een combi oven/magnetron.
De badkamer is voorzien van toilet, inloopdouche en badkamermeubel met wastafel.

Indeling
Vanaf de entree aan de voorzijde van de woning hebben we aan de linkerhand gelijk de meterkast. De slaapkamer met inbouwkast ligt aan de voorzijde van de woning en is gelegen op het westen. Direct na de slaapkamer hebben we een ruim was/berghok waar o.a. de cv-installatie en de wasmachine aansluiting te vinden zijn. De badkamer vinden we naast het washok en hierna komen we aan in de woonkamer. Dankzij de grote raampartij en de deuren van het franse balkon komt er veel licht naar binnen. De prachtige witte muren geven de woonkamer een energieke en frisse vibe. De keuken bevindt zich aan het begin van de huiskamer en deze kamer is ruim genoeg voor een aparte eettafel en een knus zitgedeelte.

Kenmerken
• Midden in het centrum van Lisse
• Eigen parkeerplaats
• Appartementencomplex uit 2015

Verkoper verteld!