Aan de Heerenweg staat een prachtige woning te koop in een bruisende, maar kindvriendelijke omgeving. Voornamelijk voor starters is deze woning zeer geschikt, gezien er diverse basisscholen op loopafstand te bereiken zijn. Je kunt je auto vrij parkeren voor de deur, maar hebt deze niet nodig voor de dagelijkse boodschappen. Er is namelijk een klein winkelcentrum op enkele minuten lopen te bereiken. De woning zelf is zeer karakteristiek en sfeervol, maar je kunt hier zeker een moderne draai aan geven.

De indeling is als volgt. Boven de karakteristieke voordeur is een authentiek glas in lood raam, want de binnenkomst direct bijzonder maakt. In de hal is een aangrenzend separaat toilet met fontein. De woonkamer is netjes afgewerkt met een fraaie, lichte laminaatvloer en bevat een sfeervolle openhaard aan de voorzijde van de ruimte. De open keuken is voorzien van een afzuigschouw, een 4-pits gaskookplaat, combi-oven en koel-/vries combinatie. In het plafond boven zowel de keuken als een gedeelte van de woonkamer zijn er inbouwspots geplaatst. Aan de achterzijde van de woning is er nog een bijkeuken/ stenen berging. Deze kun je gebruiken voor extra bergruimte, maar er is ook een wasmachine aansluiting aanwezig.

Door middel van de wenteltrap in het midden van de woonkamer kun je naar de eerste etage. De eerste etage bevat een ruime overloop met veel licht vanwege de grote raampartij, twee ruime slaapkamers en de badkamer. De beide slaapkamers kunnen wat modernisering gebruiken, maar met een likje verf en een nieuwe vloer is er al een hoop gebeurd. De badkamer heeft een zeer lichte uitstraling met twee tuimeldakramen. Na een lange dag kun je heerlijk ontspannen in het ruime hoekbad. Verder is de badkamer voorzien van een douchecabine, vrijhangend toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
– Goede locatie met scholen, supermarkten en centrum in de buurt
– Karakteristieke woning
– Goed onderhouden
– Meerdere dakkappellen voor extra ruimte

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!