Inclusief garage!

Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Leiderdorp, in de nabijheid van scholen en winkels treft u deze eengezinswoning vol mogelijkheden aan! De woning beschikt over een garage (het is mogelijk de woning zonder garage aan te kopen, Molenaarsplein 10), 4 slaapkamers, zonnige tuin op het Zuidwesten en een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen en scholen.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, toilet met fontein, vaste trap met trapkast. Dichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gasfornuis en oven. Toegang tot de achtertuin vanuit de keuken. Sfeervolle doorzon woonkamer met grote raampartijen, open haard (hout) en toegang tot de achtertuin. De tuin is zonnig gelegen beschikt over een stenen berging en achterom.

1e verdieping:
Overloop, ruime achterslaapkamer met vaste kast, naastgelegen ouder slaapkamer. Voorslaapkamer en naastgelegen badkamer met wastafel, toilet en douche. Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping

2e verdieping.
Over opbergruimte hoeft u niet te klagen. Veel vaste kastruimte in de knieschotten, een hobby-/bergkamer en een 4e slaapkamer met dakraam en vaste inbouwkasten. Tevens is via de overloop een kleine bergzolder te bereiken.

Bijzonderheden:
– oplevering na 1-1-2019
– niet bewoningsclausule van toepassing
– garage

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!