Deze ruime eengezinswoning met oprit, 4 slaapkamers en tuin aan het water is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk ‘Stevenshof’ met meerdere speelplaatsen in de directe omgeving. De woning is goed onderhouden en verkeerd in een goede staat waardoor deze woning met weinig moeite betrokken kan worden. De gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen, scholen en sport- en recreatievoorzieningen maken van deze woning de ideale eengezinswoning. Kortom de ideale eengezinswoning!

Begane grond: Via de eigen oprit komt u bij de entree. U komt binnen in de hal met meterkast, toiletruimte en doorgang binnendoor naar de berging aan de voorzijde. Vanuit de hal komt u in de royale tuingerichte woonkamer met praktische trapkast, keurige laminaatvloer en een sfeervolle open haard. Aan de voorzijde bevindt zich de moderne open keuken welke is uitgerust met diverse inbouwapparatuur waaronder een: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, spoelbak en meer dan voldoende kastruimte. De keuken is fraai afgewerkt met karakteristieke elementen en een natuurstenen aanrechtblad. De zonnige achtertuin ligt aan een watertje en heeft achterin een heerlijk zitgedeelte onder de veranda en tevens een bar waardoor u hier de hele avond kan genieten.

Eerste verdieping: Overloop vanwaaruit u de drie goed formaat slaapkamers kunt bereiken, twee slaapkamers waarvan één met dakkapel aan de achterzijde en één aan de voorzijde van de woning gelegen. De vergrootte badkamer is uitgerust met een douche, design radiator, toilet en wastafel in meubel tevens is hier een wasmachine aansluiting gecreëerd.

Tweede verdieping: Vierde ruime slaapkamer met inbouwkasten, installatieruimte met opstelling cv-ketel en een aansluiting voor de wasapparatuur.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!