Wakker worden met een uitzicht over Noordwijk met haar duinen en de zee?
Living on top of the world! Hier komt de luxebeleving tot zijn recht en geniet je maximaal van de zon, het vrije uitzicht en de privacy. Een penthouse van deze allure komt slechts één maal in de 10-15 jaar beschikbaar.

Op de 3e verdieping van de Groot Hoogwaak bieden wij een penthouse aan van 190 m2 woonoppervlakte. Het appartement beschikt over een zeer royale living van ruim 80 m2 met een design gas openhaard, fraaie massief eiken vloer en een prachtig uitzicht. De woonkeuken is ingericht met een hoogwaardig keukenblok voorzien van alle hedendaagse gemakken. Direct naast de keuken bevindt zich de bijkeuken met aansluitingen voor droger en wasmachine. Hier bevindt zich tevens de in 2017 geheel vernieuwde HR++ energieketel.

Het appartement heeft twee terrassen, waarbij het riante zonneterras, gesitueerd op het zuiden, maar liefst 65 m2 groot is. Het uitzicht over Noordwijk, de duinen en de zee is fenomenaal. Het appartement is bijzonder luxe afgewerkt en heeft prachtige hoge plafonds en gigantische raampartijen, waardoor je altijd en overal geniet van een mooie lichtinval en een magnifiek uitzicht op Noordwijk en de bollenstreek.

Het appartement telt twee grote slaapkamers waarbij de masterbedroom toegang heeft tot één van de terrassen. Beide slaapkamers zijn gelegen nabij de hoofd badkamer welke is voorzien van onder meer ligbad, douche, wastafel en toilet. Tevens is er voor gasten een tweede badkamer beschikbaar.

Bij het appartement is één parkeerplaats en één berging inbegrepen in de ondergelegen parkeerkelder.

Slechts zelden komen woningen van dit formaat en niveau beschikbaar voor verkoop. Heeft u interesse, neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.

Bijzonderheden:
– de woning is gebouwd in 1999
– geheel voorzien van een massief eiken vloer
– de servicekosten voor het appartement zijn € 302,63 – per maand
– in 2017 is een nieuwe hr++ ketel geplaatst
– meerdere vaste inbouwkasten
– de eigenaar kan gebruik maken van de faciliteiten die Groot Hoogwaak op het gebeid van zorg en WMO biedt.

Verkoper verteld!