Er staat een leuk appartement te koop in de Graaf Florislaan, welke uitermate geschikt is voor starters of ouderen die wat kleiner willen wonen. Op een ideale locatie met supermarkt op loopafstand zijn de dagelijkse boodschappen binnen handbereik. Binnen een kwartier zit je op het strand van Katwijk, maar je kunt via uitvalswegen zoals de A44 ook grote steden bezoeken zoals Den Haag, Leiden of Amsterdam.

Je kunt de tweede verdieping bereiken via de trap of lift. Bij binnenkomst in de entree van de woning sta je in de hal waar alle kamers aan grenzen. Aan je rechterhand naast de voordeur is de meterkast en direct daarna volgen de twee slaapkamers aan beide zijden. De slaapkamers bevatten vloerbedekking, maar de rest van de woning heeft een vinyl vloer. De badkamer is voorzien van een wastafel in meubel, douchecabine en ruimte voor een wasmachine en droger. Er is een separaat toilet met fontein aanwezig direct naast de badkamer.

De woonkamer is ruim en bevat veel licht door de grote raampartijen aan de achterzijde. De open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, koel-/vriescombinatie, gloednieuwe vaatwasser, combi-oven en veel kast- en werkruimte. In de bijkeuken is er nog zeer veel extra bergruimte, maar ook een wasmachine aansluiting en de cv-ketel.

Je kunt in de zomer heerlijk genieten van je balkon, waar je een vrij uitzicht hebt op het appartementencomplex ‘De Bloem’. Middels de grote schuifpui in de woonkamer kun je deze bereiken. Op de begane grond is er nog een privéberging welke je kunt gebruiken als opslag of om bijvoorbeeld fietsen te stallen.

Bijzonderheden:
– Ruim appartement
– Centrale ligging met winkels op loopafstand
– Ruime woonkeuken
– Gelegen op de tweede verdieping

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!