We hebben weer een leuk huis voor u aan de Golfbaan in Noordwijk op steenworp afstand van het strand en de winkels. Een fijne ruim uitgebouwde hoekwoning met 6 slaapkamers en een privacyvolle tuin en een heerlijk zomerhuis.

Deze woning heeft een fijne lichte woonkamer met grote raampartijen en een sfeervolle haard. Er zijn 3 slaapkamers op de eerste etage aanwezig, alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel, er is een badkamer met ligbad voorzien van douche en een wastafel en balkon. De ouderslaapkamer aan de voorzijde heeft naast een vaste kast ook nog een doorgang naar een extra ruime bergzolder. De 2e ruime slaapkamer aan de achterzijde heeft een vaste kast en een eigen balkon. Er is een separaat toilet op de overloop.
De zolder heeft een ruime overloop met CV installatie en er zijn 3 slaapkamers met allen een dakkapel op deze verdieping aanwezig. Op de begane grond is er via de keuken toegang naar een ruime bijkeuken met wasmachineaansluiting. Er is een aparte berging voor uw fietsen en een heerlijke tuin.

De tuin is erg privacyvol gelegen en is via een poort achterom te bereiken. Achter de woning staat een zomerhuis wat u kunt verhuren. Het zomerhuis heeft een eigen ingang, tuin, keuken, woonkamer en een slaapkamer met dakkapel.

De woning is dichtbij het strand en het centrum gelegen, er is voldoende parkeer plek rondom de woning.

Kortom een heerlijke woning op een fijne en perfecte locatie

Indeling:
Via de voortuin komt men aan bij de entree, er is een ruime hal met trapopgang, trapkast, toilet met fonteintje, toegang naar de ruim uitgebouwde woonkamer met openhaard en vele raampartijen, keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en doorgang naar de bijkeuken, de bijkeuken heeft een wasmachine aansluiting en toegang naar de tuin.

Op de verdieping van de woning zijn 3 ruime slaapkamers met allen een eigen wastafel, 2 van de 3 kamers zijn voorzien van vaste linnenkast, de ouderslaapkamer is tevens voorzien van een ruime berging boven de uitbouw.
De badkamer is aan de voorzijde gelegen voorzien van ligbad met douche en wastafel en heeft een balkon. Op de overloop is een separaat toilet aanwezig.

De zolderverdieping is ingedeeld met een ruime voorzolder waar de CV-installatie zich bevindt en een wastafel, er zijn 3 slaapkamers en aan zowel de voor- als achterzijde is een dakkapel geplaatst.

De tuin is rondom de woning gelegen en aan de achterzijde is deze zuidelijk gelegen. Er is ook nog een afsluitbare schuur aanwezig en de tuin is via een poort te betreden.
Er is een zomerhuis aan de achterzijde met een eigen ingang, voortuin, keuken, woonkamer, douche met toilet en een verdieping met voorzolder en slaapkamer, aan zowel de voorkant als achterkant is een dakkapel.

Kenmerken:
– Ruime woning met 6 slaapkamers
– Uitgebouwd aan zij- en achterkant
– Zomerhuis
– Dichtbij het strand
– Dichtbij winkels
– Hoekwoning

Verkoper verteld!