Deze leuke woning met glas-in-lood details, 4 ruime slaapkamers met eigen parkeerplaats en sfeervolle erker staat aan de rand van het centrum van Lisse. De woning heeft fraaie details, kamer-en suite deuren en een heerlijke fijne houtkachel! Een pareltje in het hart van de bollenstreek als u het ons vraagt! Komt u kijken?

De woonkamer is voorzien van een houten vloer, en-suite deuren met glas-in-lood, houtkachel, erker en een aparte eetkamer met tevens een functionerende schouw, de keuken is voorzien van 4pits gaskookplaat, koelkast, dubbele wasbak en toegang naar de extra berging/bijkeuken met wasmachine aansluiting. De tuin is deels bestraat en deels beplant en heeft een heerlijk terras in de zon! Ook is de tuin achterom te bereiken en is er een garage met eigen parkeerplaats achter de woning.

Ook is er de mogelijkheid een garage bij de woning te kopen voor € 25.000,- k.k.

De eerste verdieping heeft 3 ruime slaapkamers met vaste kasten, ruime overloop en de badkamer is voorzien van ligbad, wastafel en er is een 2e toilet. Op de zolder verdieping is een 4e ruime slaapkamer gerealiseerd met dakramen en een ruime inloopkast en er is een wastafel.

Lisse heeft een bruisend centrum en diverse faciliteiten in de dichte nabijheid. Denk hierbij aan scholen, sportvelden en verenigingen. Maar ook musea zoals bijvoorbeeld de Keukenhof liggen in de buurt van de woning! In Lisse is er altijd wat te doen!

Indeling:
Entree met meterkast, toilet, trapopgang naar etage en toegang naar de keuken woonkamer met en-suite deuren, houtkachel en glas-in-lood details. De keuken is voorzien van 4pits gaskookplaat, koelkast, dubbele wasbak en toegang naar de extra berging/bijkeuken met wasmachine aansluiting.

Verdieping:
Overloop met toegang naar 3 royale slaapkamers met vaste kasten en aan de achterzijde een balkon en de badkamer. De badkamer is voorzien van toilet, ligbad en wastafel. Op de verdieping ligt een laminaatvloer.

2e verdieping:
Zolder met 4e slaapkamer, inloopkast. Aan de achterzijde zijn dakramen geplaatst.

Kenmerken:
• Leuke karakteristieke woning met sfeervolle details
• in het centrum van Lisse gelegen
• eigen parkeerplaats
• zonnige diepe tuin met achterom toegang
• 4 slaapkamers
• woning is in 1955 gebouwd

Verkoper verteld!