Zeer royaal gebouwde modern en luxe afgewerkte 2-O-1 kap woning (1995) op een groot perceel van ruim 400 m².
Oprit/parking voor meerdere auto’s en stallingsruimte voor fietsen e.d.. Bijzonder fraai en onder architectuur aangelegde grote achtertuin plm. 170 m² met o.a loungeruimte/overkapping met ‘buitenkeuken’, terras, gazon, vijverpartij en speelhuisje.

Indeling: entree opzij; hal met luxe toilet vzv. hangcloset, wasbakje en el. ventilatie; garderobe- annex meterkast.

Luxe Bulthaup keuken aan de voorzijde en een L-vormige living voorzien van een open haard. Via tussendeur naar de werkkamer en vanuit de inkomsthal is er een aparte bijkeuken/wasruimte.
(de voormalige garage is verbouwd tot werkkamer en bijkeuken)

tussen het woon- en keukengedeelte is een verhoogd gedeelte (‘podium’) gemaakt om zodoende de ruimtes ‘speels te breken’.
Zowel in dit tussengedeelte alsmede de tuinkamer zijn vloerspots opgenomen.

De begane grond heeft een fraaie ‘belgisch-hardstenen’ plavuizenvloer met vloerverwarming.

Via 2 glazen schuifdeuren kan met gemakkelijk de entree/hal vice-versa in en uit komen.

1e verdieping;
trappenhuis(nieuw) /overloop met glazen boarding en houten parket; drie slaapkamers waarvan 2 met ingebouwde kasten; de moderne luxe badkamer (2015) heeft een douche, ligbad, wastafelmeubel, stuc-plafond met spots en een decor-radiator.

2e verdieping;
overloop met dakraam en ook houten parket; cv-opstelplaats (HR-2020); 2 slaapkamers, 1 met dakraam en 1 met dakkapel. Aparte berging welke geschikt te maken is als extra badkamer (offerte aanwezig).
Achter de knieschotten is nog veel extra nuttige bergruimte te vinden.

Bijzonderheden:

Onder architectuur van Goldewijk Architecten in 1995 opgeleverd als uniek ‘koppel van 2’; solide bouw met oa. gespouwde bouwmuren rondom.
Komt uit 2e bewoning en in 2015 geheel grondig van binnen en buiten flink onder handen genomen.

Aanvaarding in overleg

De Morsebel is een zeer ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk aan de Noordkant van Oegstgeest, met alle voorzieningen in de nabijheid. De uitvalsweg A44 en het station Sassenheim/Leiden-CS zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid binnen de Randstad. Op korte loop-/fietsafstand bevindt zich o.a. recreatieplas de Klinkenberg, de winkels van de Lange Voort, diverse scholen en een uitgebreid arsenaal aan sportverenigingen. Stranden Noordwijk/Katwijk zijn binnen 20 minuten aan te fietsen (langs het Oegstgeester kanaal ligt een fietspad). Vlak om de hoek aan de H.P. Berlagelaan zijn er soms ook ligplaatsen aan de Haarlemmertrekvaart-kade beschikbaar (koop/huur).

Verkoper verteld!