Een kei van een uitzicht, zee van ruimte en een heerlijke plek waar je tot rust kan komen. Deze vrijstaande woning heeft een geweldige uitstraling en het voelt gelijk als thuiskomen wanneer je één stap over de drempel zet!
De huidige bewoners hebben de bestaande woning verbouwd en gemoderniseerd. De beneden verdieping heeft uitzichten aan alle kanten. Een open woonkamer en keuken, stoere zandcement vloer met coating en vloerverwarming. Een moderne keuken met beton blad en door de gehele beneden verdieping is er gewerkt met hout elementen. In het hart van de kamer staat een grote houtkachel die de gehele beneden verdieping verwarmd. Aan de zijkant is een kas geplaatst die in de zomer en winter als extra zitkamer gebruikt kan worden. Een heerlijke plek om van het zonnetje te genieten.
De bovenverdieping is ingedeeld met 4 ruime slaapkamers, een badkamer met bad, douche, toilet en wastafel en er is een ruime zolder. Aan de voorzijde van de woning is een balkon met uitzicht over de bollenvelden.
Naast de woning staat een tiny-house die ter overname is en er is een grote schuur die als werkplaats is ingericht en een aparte ruimte met sauna, toilet en douche. Tevens is deze voorzien van vloerverwarming en volledig geïsoleerd, ideaal als praktijk of kantoorruimte.
Rondom de woning is er voldoende tuin en plek voor kippen en heerlijke terrassen.
Kenmerken:
• rondom uitzichten
• fraaie ruime woning
• heerlijke ruime slaapkamers
• grote schuur met werkplaats
• ruim perceel

Verkoper verteld!