Riant en luxueus wonen aan het water op het Waardeiland in een groenrijke omgeving. In deze oase van rust kunt u heerlijk ontspannen.
Met een eigen aanlegplaats met trap voor uw boot (meerdere boten zijn ook mogelijk) kunt u vanuit huis het open vaarwater op richting de binnenstad van Leiden, de Kagerplassen of het Groene Hart. De Gebrandylaan 30 heeft door de goed gelegen zijtuin extra veel perceel en goede ligplaatsen voor uw boot.

Als u het eiland afgaat, bent u zo op de uitvalswegen A4 en N11 richting Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Strand en duinen van Katwijk en Noordwijk zijn ook snel te bereiken.
De hele binnenstad van Leiden is in 10 minuten met de fiets bereikbaar.

De indeling van de woning is als volgt:
Entree, hal met meterkast, separaat toilet welke is voorzien van een fontein. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime garage met vliering aan de voorzijde en de tussen hal welke weer toegang heeft tot de centrale dichte keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. De royale woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van grote raampartijen, een marmeren haard alsmede een schuifpui naar de achtertuin aan het water. Voor deze woning zijn er nog een legio mogelijkheden over, denk bijvoorbeeld aan een grote open woonkeuken.

Via de vaste trap bereikt u de 1e verdieping. Op deze verdieping kunt u gebruikmaken van 4 ruime slaapkamers. Twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel. Via de overloop betreedt u ook de 1e badkamer met wasmachine (Miele) en aansluiting voor wasdroger, wastafel, 2e toilet en inloopdouche. De ouderslaapkamer met extra zijraam heeft toegang tot de badkamer en suite met 3e toilet, wastafel en een ligbad.

Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Momenteel is dit één heerlijke open ruimte en kunt u deze naar eigen wens inrichten. In de technische ruimte vindt u de opstelling van de cv-ketel en is de gasboiler gesitueerd. Middels een schuifpui betreedt u het balkon op het Noordoosten.

Bergvliering te bereiken middels vlizotrap.

Bijzonderheden:
– met uitzondering van de voordeur, slaapkamerraam en badkamerraam is deze woning volledig voorzien van dubbelglas
– ligplaatsen voor meerdere boten
– Perceeloppverlakte 204 m2
– Ouderdomsclausule en asbestclausule van toepassing

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaardt, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend!

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!