Aan de Frans Halslaan in Oegstgeest is dit leuke appartement beschikbaar, perfect voor starters, beginnende gezinnen of ouderen die wat kleiner willen wonen. Met een winkelcentrum inclusief supermarkten op loopafstand is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Het appartement kan wat vernieuwing gebruiken, maar biedt ontzettend veel mogelijkheden.

Het appartement is gelegen op de vijfde verdieping. Bij binnenkomst stap je direct in een smalle, maar vrij lange hal. Hier vind je ook de meterkast en daarnaast is er nog genoeg ruimte voor een leuk dressoir of bijzettafel. De woonkamer is ontzettend licht door ramen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning. Deze beschikt nog over een inbouwkast naast de deur van de hal.

De open keuken bevindt zich direct aan de linkerkant aan de voorzijde en is voorzien van diverse apparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, boiler en wasmachine aansluiting. De woonkamer is vrij ruim en heeft nog een extra ruimte aan de linkerzijde. Je kunt hier bijvoorbeeld een studeerhoek van maken of een aparte zithoek. Hier vind je ook de deur naar het balkon. Op het balkon kun je heerlijk genieten van het groene uitzicht aan het water.

Via de woonkamer kun je de tweede hal bereiken, waar de twee slaapkamers, een kleine berging en separaat toilet aan grenzen. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kast en toegang tot de badkamer. De badkamer bevat een wastafel en een douche

Bijzonderheden:
– Gelegen op 5e verdieping
– 2 slaapkamers
– Op loopafstand van winkelcentrum
– VvE bijdragen van €266,44
– Eigen berging op de begane grond

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Verkoper verteld!